StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 demagoji yapıyorsun şu an farkındamısın...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: StRencher, 21 Ağustos 2005 02:51 tarihinde demiş ki: adam bir avrupa serverında, konuşulması zorunlu olan dilin ingilizce olduğu bir serverda, ilkokul ingilizcesi ile level 50 oluyorsa ortada bir problem var demektir. kimse bana türk'e şunu bunu demeyin demesin... Tam bir bilginiz olmadan once lutfen konusmayalim. Konusmasi zorunlu olan bir dil diye bir olay yoktur WoW da. Ne US ne de EU serverlarında tu tarz bi uygulama yok. Sadece ve sadece General Chat Trade Yell gibi kanallarda serverin bulundugu yere gore Ingilizce Almanca Fransizca vs konusulmasi zorunludur. Baska bir dil konusursanız US serverlarinda general chat yada trade de uyarılırsınız. Bu forumu acan arkadas evet belli oluyor ki igilizcesi yeterli degil bir anlık panikle bir forum acmis. Ama bu kisi buraya forum acsa deseki benim account umda sorun var serverda char im gozukmuyor yardim edin diye forum acsa hemen buranin troll arkadaslari forum üşüşüp agizlarina geleni soylecekti. Sonucta o forumu açan okuyan adam olan her kişi orda yazılanı anlar. Madem dertlisiniz PM den arkadaşa ulaşıp arkadasım bu boyle yazılmaz sen yazını şu şekilde degistir diye uyarsaydiniz. Şu artık üzerinizdeki "Aşagılık" kompleksini bir atsanız artık. Herkez bu oyunu kendisi için oynuyor kimse kimseyi temsil etmiyor ordaki yazidan dolayi ben turk lugumden birsey kaybetmedim baskasi benim karşımda yücelmedi. Utanılacak birsey varsa buraya bu tarz bi forum acıldığı icin utanilmali ve "allahtan kimse farketmemiş bizi rezil etmemis" diyenler utanmalıdır. [Bu mesaj Dethatt tarafından 21 Ağustos 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Dethatt tarafından 21 Ağustos 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bilmem farkındamısın ama bende serverında dedim. yani general ve benzeri bölümleri kastettim. sen server kelimesinden forum kelimesini anlayabiliyorsan burada benim yapabileceğim birşey yok demektir. Bilip bilmeden gibi iğneleyici konuşmadan önce durup düşünmek gerekiyormuş demekki değil mi? Herkes kendisi için oynuyor diye bir şey olmaz. bu işte sabit fikirliliktir. denize don'la giren insanın düşünce yapısı ile aynıdır. birisinin hareketi herkesi etkiler.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ingilizce konusulmasi zorunlu olan bir server demekle "General chat Trade Chat gibi kanallarda ingilizce konusulmasi zorunludur demek arasinda burdan ay'a olan mesafe kadar fark var. Verdigin "don" örneğinin konu ile bir ilgisi olmamaktadır. Bahsettigimiz olay bir kisinin cat pat ingilizcesi ile yazdigi mesajdir ve bu kisi elinden geldigince derdini anlatmaya calismis dedigim gibi anlasılabilecek bir sekildede derdini aktarmistir. Ha oraya o kisi "Yardim edin account umla giremiyorum" seklinde bir mesaj atsaydı ozaman senin Denize don la giren vatandas ile bir baglantısını kuracaktım. Ne mutlu ki seni ignelediğimi anlamişşın mesajımın başında bende buna uğraşmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Dethatt, 21 Ağustos 2005 04:19 tarihinde demiş ki: Ingilizce konusulmasi zorunlu olan bir server demekle "General chat Trade Chat gibi kanallarda ingilizce konusulmasi zorunludur demek arasinda burdan ay'a olan mesafe kadar fark var. Verdigin "don" örneğinin konu ile bir ilgisi olmamaktadır. Bahsettigimiz olay bir kisinin cat pat ingilizcesi ile yazdigi mesajdir ve bu kisi elinden geldigince derdini anlatmaya calismis dedigim gibi anlasılabilecek bir sekildede derdini aktarmistir. Ha oraya o kisi "Yardim edin account umla giremiyorum" seklinde bir mesaj atsaydı ozaman senin Denize don la giren vatandas ile bir baglantısını kuracaktım. Ne mutlu ki seni ignelediğimi anlamişşın mesajımın başında bende buna uğraşmıştım. server demem ile forumu kastettiğimi nasıl ima edebilirsin ki sen ilkönce bunu söyle bir. ikincisi, don örneği şöyleki; -ki kendisi hiçde zannettiğin gibi alakasız değildir- "herkesin yaptığı kendinedir. diğerlerini irdelemez" beyanında bulundun. Donla denize girme hadisesine bakıcak olursak o insanlarda aynı şeyi söylemektedir ama bu olay kaçınılmaz olarak ve haklı sebeplerden dolayı diğerlerini de etkilemektedir. şimdi toplumsal imaj gibi konulara hiçgirmek istemiyorum çünkü seninle birlikte çıkamayacağımız belli. Bence ortadaki problem sadece senin olayları yorumlamak istediğin gibi yorumlamandan kaynaklanıyor. bakış açını değiştirmeyi dene bir gün. bunu tamamen arkadaşça söylüyorum. sadece bi kere dene......[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bi arkadaşım oyunda karakterinde bi bug oldugunu düşünerek (girer girmez critical error tarzı bişi yiyip duruyormuş) sinirden charını silmişti deli :) Ertesi gün sabah başka bi char açıp gm lere ilgili page i attı akşam üstü karakteri geri getirilmişti itemları questleri fln duruyordu ama questleri düzgün çalışmıyordu tüm q ları silip baştan aldıktan sonra bi sorun kalmamıştı..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 forumu kastetmedim hicbir zaman yazimi bastan asağı bir daha oku. Sensiz eşi benzeri olmayan "don" orneginle hicbir alakası yoktur cunku denize don la girmek yasal ahlaki etik açıdan zaten yasak olan birseydir. Ama I yerine İ i yerine ı yazmak ne yasal ne etik nede ahlaki acıdan yanlıstır. Verdiğin orneklerin eşit olması lazımki don la yuzen vatandaşla yardım isteyen kisi arasında benzerlik olsun bir nebze.Ha bana gelir bu adam buyuk harflerle yazı yazmıs kurallara karsı gelmis dersen ne ala. once bir oku sonra yorumunu ilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ya çokta önemli değil dilbilgisi çoklu ortamda anlayan anlıyor görüyoruz ruslar ispanyollar nasıl ing yazıyorlar ama anlıyorsun sonuçta oyunda kimseden mükemmel BBC ing bekleyemeyiz değilmi? yani benimde arkadaşım i değilde ı yazar ama şuana kadar kimse birşey demedi yada anlamıyoruz i kullan demedi :) yani bunlar çok ufak meseleler [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 21 Ağustos 2005 07:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Buradaki olay inglizcesi kıt ama çok düzgün bir adam değil arkadaşlar :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bu oyunu parasını verip kutusunu almıs ve her ay 13 euro veren herkes oynayabilir..oyunda ne yapacagı hangi ulkeden oldugu ya da ingilizce bilip bilmedigi bizi ilgilendirmez..oyunun kuralları var bu kuralları siz koymadıgınız siz denetliyemezsiniz..ingilizce bilmeniz sizi o adamdan daha ustun yapmaz..adam ugrasmıs kasmıs zevk almıs (varsayıyorum) ee daha ne?bi sorun oldugunda gelir server denetleyicileri ya da forum mod ları adamı uyarır banlar vs kim oluyosunuzda adama hakaret derecesinde sozler soluyosunuz?biraz kendinize gelin bence..goruluyo ki adam emegine deger veriyo ve goruldugu gibi emek harcagı karakterinde sorunlar var napsın adam ok3b@psthx ;o buraya kadarmıs diyip oyunu mu silsin? yapabildigini yapmıs iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 adam derdini anlatabilmis . ingiliz dili ve edebiyati mezunu olmak sart degil resmi forumlara yazi yazabilmek icin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Herşeyin bi yolu,adabı,usulü var dimi ama. Birisi buraya mesela şöyle bir başlık açtığında demediğiniz bırakmazsınız: "PLSSS YARDIM KARAKTERİM TAKILDI KURTARAMIYORUM" mesela Bir dili bilmesek de nasıl tepki vereceğimizi bilebiliriz. Nelere dikkat etmemiz gerektiğini biliriz normal insanlar olarak. [signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion [Bu mesaj Sensible tarafından 21 Ağustos 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kimsenin ingiliz dil edebiyat mezunu olması gerekmiyo, sadece offical bi foruma yazı yazarken biraz saygılı yazılması gerekiyo, bu yapılması gereken bi davranış, bunu yapmıyosa onun sorunudur ve bende gülerim. Büyük harflerle topik açıp içine ingilizce yazarken farklı harfler kullanmak doğru bi davranış degil ve eleştiriyoruz, çokda savunulcak bi yanı yok ve herzaman yapıldığı gibi lütfen herşey türk milliyetçiliğine çekmeyin, yeter artık, ve eminim orda ı yerine farklı bi kararkter olsaydı o zamanda o dili konuşanlar laf eder, gülerlerdi şunuda bi anlayın[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 herkez zaten toefl dan 230 alıyor ya burda neyse... ve belirteyim kraliçenin küfür ettiği ya da saygısız davrandığını şu ana kadar hiç görmedim. Eğer Warlock olanından bahsediyorsak. Demekki neymiş? bu oyunu oynayan mükemmel türk bitek siz değilmişsiniz.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yoğun ingilizce bilginizle adama yardıme tseydiniz dalga geçmektense. insanlık katsayınız artardı belki...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Yok arkadaşım siz hiç öğrenmeyeceksiniz. Ben adamın türk olmasıyla ilgili bir yorum yaptım mı? Adam jamaikalı da olsa gülerdim çünkü bir kere başlık kocaman harflerle yazılmış, ki bu direk forumlardan banlanmasına yol açar. 2. olarak da dediğim gibi yani ingilizce bilmek meselesi değil fakat insan ne bileyim official forumlara mesaj atıom şimdi rezil olmayım şu ingilizce sözlükten ya da arkadaşımdan biraz yardım alayım bari der. Açıkçası ben ingilizce yanlış yapabilirim diye official forumlara az ve öz mesajlar atıyorum, 2 defa okuyorum en az.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Açıkçası ben BL'de birçok arkadaşımı "İ" ve "ı" kullanmalarından tanıdım :) Ve bu arkadaşın, Ogrimmar'da yell kullanarak abuk subuk konuşması, ne dediğini bilmemesi eminim ki birçok kişinin ona yardım isteğini söndürmüştür.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bana göre burada tek hata blizzard yazışında onuda bir anlık panik ve heyecana veriyorum,ı-i olaylarına gelince o kadarda önemli değil sonuçta insanlara sorununu aktarabilecek şekilde yazısını tamamlamış kusura bakmayın herkezin mükemmel ingilizcesi olacak diye bir şey yok, ve bu oyunu ingilizcesi mükemmel olanlar oynayacak diyede bir şey yok.Öyle olsa bu oyunu oynayan 2 milyon insan 500000e düşerdi, gereksiz tartışmalar bunlar,bu forumun havası iyice bozuldu artık bir linç etmediğiniz kaldı adamı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 21 Ağustos 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Engin2 tarafından 21 Ağustos 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ne alaka ya, iyice cılkını çıkarıyorunuz, kimse bişeyleri koruyun diye açmıyo bu topiki, komik gelmiş koymuş adam, biz burda nice yabancı threadler altında da komik olaylara güldük, buda bi türkün komikliğiydi güldük, forumun havası kaçtıysa bian önce git bence zaman kaybı sonuçta boşver, yeterki saçmalamayın[signature][hline]Boo, are you happy now? [Bu mesaj wildpervert tarafından 21 Ağustos 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: wildpervert, 21 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki: ne alaka ya, iyice cılkını çıkarıyorunuz, kimse bişeyleri koruyun diye açmıyo bu topiki, komik gelmiş koymuş adam, biz burda nice yabancı threadler altında da komik olaylara güldük, buda bi türkün komikliğiydi güldük, forumun havası kaçtıysa bian önce git bence zaman kaybı sonuçta boşver, yeterki saçmalamayın Ben lafımı adamı alay edercesine eleştirenlere dedim, sen niye üstüne alınıyorsunki?Evet havası kaçtı çünkü çoğu insan birbirinin açığını yakalamaya çalışmak gayreti varmış gibi davranıyor[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 offical bi foruma yazı yazarken, offical ı geçtim burda paticikte bile topik açarken büyük harflerin kullanılmaması gerektiğini birinin sölemesi gerekmez, insan düşünürse mantıksal olarak anlar bunu, büyük harf yazı dilinde bağırmaya denk gelir buda saygısızlıktır gayette alay edercesine eleştirirm ben bu adamı[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Sensible, 21 Ağustos 2005 11:18 tarihinde demiş ki: Herşeyin bi yolu,adabı,usulü var dimi ama. Birisi buraya mesela şöyle bir başlık açtığında demediğiniz bırakmazsınız: "PLSSS YARDIM KARAKTERİM TAKILDI KURTARAMIYORUM" mesela Bir dili bilmesek de nasıl tepki vereceğimizi bilebiliriz. Nelere dikkat etmemiz gerektiğini biliriz normal insanlar olarak. o dediklerini yazan adam turkceyi cok iyi konusmak zorunda olmayan birisi ise birsey denmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support-en&t=141824&p=1&tmp=1#post141824 Bu arkadaşımız accountu suspendlenince yeni müthiş bir başlık açmış ve ağır flame i yemiş gördüğünüz gibi. İlk açtığı başlıkta da dalga geçmişlerdi. Yahu hadi ilki heyecandı vs idi. Bu ne peki. Kaç yaşında olduğunu merak ettim, gülünç olmuş yani. Tabi bizim için sorun yok gavurlar kraliçenin türkçe olduğunu bilmediği için bi sorun yok ama biz direk anlıyoruz yani :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! [Bu mesaj Pirvan tarafından 22 Ağustos 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Agır flame mi yemiş? Orda okudugum bütün msglar adama yardım etmeye çalışıyo + blizzard yetkilisi hafta sonu çalışmadıklarını ve maillerinin pazartesi günü cevaplanıcagını vs yazmış .. Millet tam tersi blizzarda laf sokmuş.. Nerenle nasıl okudun bilmiyorum.. Çocuk elinden geleni yapmış medeni cesaret gösterek 50 tane msg atmış up tutucam demiş threadi vs.. Bence biz de elimizden geleni yapalım bu adam için burda dalga geçmek yerine.. [Bu mesaj kath tarafından 22 Ağustos 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: and, btw.. typing with CAPS does not bring attention, and for god sake.. calm dowm.. Blizzard would never close your account unless you did something against their terms & rights. Third Party software, cheating, teleport hack, abusing, racism, threats and even maphacks. When you send a mail, try to explain as good as you can, like what addson you used, what happened when your characters got away, and why you got shutted of.. not like "OMG!!!11 MY CHARACTERS IZ GONE OMG!!!11 GIVE THEM BAK! AND MY AKKOUNT OMG!!!!111" Try to be as specific as possible, even though u migh have some problems calming down pressing the right buttons =/. ilk açtığı başlığı silmişler, onda what a moron tarzı yazılar da vardı. Ben gözümle okuyorum sen nerenle okuyorsun? Ha büyük ihtimalle accountunun suspended olmasının sebebi de oyunda bu gazla gm in başının etini falan yemiştir diye tahmin ediyorum. Kendi bilir valla kendi zararına [signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! [Bu mesaj Pirvan tarafından 22 Ağustos 2005 18:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar