Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Formula 1'de markalar klasmanında son 5 yılın şampiyonu Ferrari'nin pilotu Rubens Barrichello'nun yerine gelecek yıldan itibaren Felipe Massa'nın getirileceğinin açıklanmasının yankıları sürüyor. (3 Ağustos 2005 Çarşamba) Dünyaca ünlü İtalyan takıma 2000 yılında katılan ve Ferrari takımının son 5 sezondur markalar klasmanında dünya şampiyonluğuna ulaşmasında büyük katkıları olan Brezilyalı pilotun, 2006 yılı sonunda dolacak olan sözleşmesi, öne alınarak 2005 sezonunun bitimiyle birlikte takımdan ayrılacağı belirtilmişti. Ferrari takımından yapılan açıklamada, 33 yaşındaki Barrichello'nun yerine bir dönem İtalyan takımda test pilotu olarak da görev yapan bir diğer Brezilyalı Felipe Massa'nın getirileceği kaydedildi. Açıklamada ayrıca, ''Rubens Barrichello, Scuderia'yadan bu sezonun sonunda ayrılacak. 2000 yılında başlayan çok yararlı ve talihli işbirliği neticesinde Ferrari takımı son 5 yılın markalar şampiyonluğuna ulaştı'' denildi. Bu yılın sonunda Sauber ile sözleşmesi dolacak olan Massa'nın, 2006 yılından itibaren Ferrari'de olacağı ifade edilirken, uzun dönemdir üzerinde çalışılan bir karar alındığı ve Massa ile teknik konularda anlaşıldığı duyurulmuştu. Ferrari adına yarışlara katılan ilk Brezilyalı unvanını elinde bulunduran ve İtalyan takımla 2 kez ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 kez de dördüncülük elde eden Barrichello'nun, sözleşmesi dolmadan takımdan ayrılmasıyla ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi. [hline] Massa mı? Sizde doğru tercihmi bu? Ferrari Massaya fazla gelir bence daha kariyerli bir pilot olmalıydı. Derken aklıma geldi Ferrari de 2 pilotla şampiyonluk kovalama geleneği zaten yok Schumi şampiyon olsun 2. pilotta ona yardım etsin düşüncesiyle yapılmış olabilirmi ki? Benim rekabet anlayışıma ters bi isim Massa.. ps: Mesela Button'ın sözleşmesi bitecek sanırım gerçi bir takım sorunlar var ama Button olsa daha iyi olurdu[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ferrari her şeyden önce bi takım ve kadrolarına da bu takım havasını bozmamak için inanılmaz özen göstererek ekleme/çıkarma yapıyorlar. massa da her şeyden önce bu takımda sırıtmayacağı ve yabancılık çekmeden bi parçası olabileceği göz önüne alınarak takıma katıldı bence, bunun massanın schumiyi zorlamasıyla pek bi alakası olabileceğini düşünmüyorum, o kafada olamazlar çünkü. ama pistlerdeki pilotların çoğu asi ve uyumsuz şu sıralar, aralarından massa uygun görüldü demek ki.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 takım emirleri kalktığı için belkide schumiyi fazla zorlamıcak yardımcı olacak biri olarak gördüler massa yı
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 pilotları öne çıkaran takımlardır, Nigel Mainsell, Ayrton Senna, zamanındaki Williams Renaultu hatırlatırım eskiler bilirler, birde şimdiki renaultu hatırlatırım, o zaman daha yeni yeni gözlere batmaya başlayan schumaerin kullandığı arabada Benetton Renaulttu. Bunun dışında kalan tek bir örnek gördüm, Schumidir her nekadar gıcık olsamda nefret etsemde adam ferrariyi adam etti, Jean Alesili Gerhard Bergerli Ferrariyi hatırlarmısınız bilemem[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 button olsaydı ölürdüm herhalde ben=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Schumi- Kimi Elele hep beraber ferrari ye (sdc sayıklıyorum :P)
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2005 Ya ayıp denen birşey var ya,bu adam o kadar emek verdi bu takıma ki oldum olası çok sevmişimdir bu adamı,yazık ya,Ferrariye yakıştıramadım,bu arada Asphodel+1 hatırlamak bile istemiyorum...[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!!
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bence massa ferraride olabilir.. ama gtmesini istemem ben bmw taraftarıyım ve ferrarinin isine yarıcak seylerin olmasını istemem tabiki.. cnku ferrari gecen sezon kazanmadıgı bazı yarısları barichello shumi kapısmaları yzunden kazanamadı.[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Ben go kart kullanıyorum ara sıra ve sürüş tekniğim aynen massa gbi bu yüzden barichello ya çok üzülemedm açıkçası, zaten sauber e de sempatim wardı tam sempatimin beni yönelttiği adamı aldılar :)
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 massa gercekten yetenekli herif. snde o kadar yetenekliysen go kart ligine katılmayı dene istersen?[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 massa yetenekli ama dünkü sıralama barichello daha iiydi. massa:1:30.710 barichello:1:29.369[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 o da araba farkı...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
Aramis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 baric bana gore daha iyi bir pilot hem tecrube yonunden daha ustun.bari hondaya giderse sato mu gidio ?[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 umarım massa şumiyi az da olsa zorlar.. zorlasın ki şumi de biraz adam gibi yarışsın :) gerçi bu formunun nedeni arabadan mı yoksa kendinden mi kaynaklanıyor onu da bilmiyorum..bunun dışında şumi de artık gelecek sezondan sonra F1 i bırakır herhalde bu kötü gidiş devam ettiği sürece..Ferrari'nin artık sağlam birini bulması lazım.. seneye kimin sözleşmesi bitiyor takımından bilen var mı ?? Kimi falan gelse ne süper olur :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bundan sonra adamım Massa . Yarıştı kim bu piskopat ya teee geride kaldı falan derken adam canavar gibi yakaldı milleti ama bitiremedi yarışı o ayrı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bi kimi taraftarı olarak bu habere sevindim en azından f1 de ferrarinin de olduğunu kanıtlarlar bize inşallah ps. sırf alonsoyla kapışmak zevk vermiyo yav :D[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:00 tarihinde demiş ki: Mando pis pot kırmısın git filmleri izleyip tekrar gel yuh Darth Maul a yavas dedi asrın potu bu ya
Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Niyet belli Shumi gelecek sezondan sonra büyük ihtimal F1'i bırakacak. Massa gibi genç bir pilotun Shumi ile bir sezon geçirip tecrübe kazanmasını istiyorlar. Ayrıca Bari içinde iyi old senelerdir ikinci adamdı artık önü açık. Bence çok yerinde bir karar...
Öne çıkan mesajlar