nczl Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 [spo1=Ya sabır][/spo] bu kadar mı yani[signature][hline]nation: el morad class: mage fire/ice nick:nczl lvl:5x clan:Nosferatu[Bu mesaj KaKsi tarafından 23 Ağustos 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 http://img6.imageshack.us/img6/5493/yasabr9ng.jpg Editleyemedim kusura bakma...Oyunda kimseye güven yok ne diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu 426. kez oluyor. nicki tosun_pasa olan bir insana neden bir turk nerelisin diye sorar? ya da tum yabanci nicklere "slm" diye mesaj atanlar neden benle ingilizce konusmaya baslarlar anlamis degilim..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ters insanlar :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ahaha bu duma nın türk olduğunu savaşta bana mesaj atmaya çalışmasından anlamam lazımdı[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 *!Ya sabır der ve iç çekerek tesbihini eline alır...*[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoI3aR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: KaKsi, 23 Ağustos 2005 21:41 tarihinde demiş ki: *!Ya sabır der ve iç çekerek tesbihini eline alır...* :) bitirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar