unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Okuyanlar,okumayı düşünenler,ya da cidden bu konu hakkında bilgi sahibi olup da okumayanlar...Buyrun düşüncelerinizi bekliyorum...:)[signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 double çift anadal mı? eğer öle ise bir iki bişi söölüyebilirm.[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 evet çift lisans...dinliyorumm:)[signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 maşalah maşalahhh[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 boğaziçi üniversitesi bizim bi ilk yüz arkadaşı çağırmıştı. adamlar bööle dekanları flan karşılarına alıp soru fln sormuşlar. bu yazdıklarım tamamen buna dayanmaktadır. mühendislik fakültesinde iyi(!) ortalama ile çift anadal yapabilidiğini biliyorum. öğrenciler daha çok fizik matematik gibi bölümlerde çift anadal yapıyorlarmış. yani elektrik elektronik bölümünde okuyup birde bilg. müh okumak hem çok zahmetsiz hem de gereksiz imiş. ayrıca ortalamanda sonradan çok düşmüyormuş. elemanın bi tanesi elek. elektr. müh den bi eleman çift anadal ile 3.99 ortalama getirebilmiş. ancak hangi bölümlerle çift anadal yapabileceğinde sınırlı bunu boğaziçinin web sitesinden kolaylıkla öğrenebilirsin. ama bizim elemanın izlenimlerine göre ööle çok çok önemli bişy değilmiş[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 elektrik-elektroniktekiler genelde fizik ile yapıyolardı. triple gibi bişey oluo aslında o zaman.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Onu öğrendim zaten biliyorum neler yapabileceğimi ama yapıp yapamayacağımı kestiremiyorum:)[signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yapılamaz değil tabi ki (yapan yapıyor) demek istediğim olursa olur olmazsa da kendini yok yere harap etme...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
de_lioncourt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 3'ün üstünde ortalama lazım. endüstri harici mühendisliklerde bu ortalama zor tutturulur, sosyal bölümlerde düzenli (günde 1 saat) çalışan ve derslere giren yapabilir. yani en azından ben girdiğim sosyal derslerin hepsinden aşmış notlar almıştım sadece derslere girerek, buradan bunu çıkardım. çap yapan tanıdığım yok, keza çap yapanların pek tanıdıkları olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 çap yapan tanıdığım yok, keza çap yapanların pek tanıdıkları olmuyo. güzeldi:)[signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 :) bence de "sosyal hayat 0" eheheh[signature][hline]Absolut 30 Kasım 2004 16:59 tarihinde demiş ki: -------------------------------------------------------------------------------- Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki: ------------------------------------------------------------------ Elfler toptur pipileri yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
deadwoll
--------------------------------------------------------------------------------
Size Noel Babayı verelim yılbaşında hehe
Spidee, 18 Haziran 2005 19:49 tarihinde demiş ki:
------------------------------------------------------------------
Elfler toptur pipileri yoktur...
Sosyal ağlarda paylaş