Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 bende bu sene boğaziçini kazandım. fizik bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 hoca tavsiyesinde bulunabilirim baya fizik dersi aldım ben. bu dönem de quantum alıyorum metin arıktan süper bi adamdır kendisi. hatta benim fizik bölümünde tanıdığım çoğu hoca iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 20 Eylül perşembe saat 14:00'te BTS(Alberts Long Hall)'da Yaz Korosu konseri vardır. Müzik Klubü olarak herkezi bekleriz :) [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 00:34 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 biz o sırada üye avında olcaz o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 FUCK PARK diyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Zaugna Khaldun +1 omg at the end this happens [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 01:09 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 tenk yu poster tasarladım dosya tasarladım feci şeyler yaptım :p ayrıca da iki projede çalışıyorum, birinin kordinatörü birinin başkanıyım dibine kadar parktayım :p [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 01:09 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Demiralpten bi fizik 101 im var, nasıldır ii midir. kare blok etb falan takılıp gidicez, yanlız komayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 semizden alsaydın keşke kendisi iyi bir hocadır bana fizik dersleri açısından manevi danışmanlık yapar kitap verir falan iyi niyetli ve konseptsel bir hocadır d: (demiralpi tanımadığım için böyle kompanse ediyorum hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 güneyde çok içtim. bi kerede lombak okudum güneyde o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 yeni rektor bomba olmuş ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 ayşe soysal değil mi? bi haber mi yaşıyorum lan ben üniversiteden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Seneye master a gelicem inşallah. İkinci dönem mi başlıyor başvurular ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Nasıl yeni rektör harbi? Ayşe değil mi hala rektör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 wispy dönemi bilmiyorum ama boğaziçinde başvuru dönemleri çok kısa olabiliyor dikkat et kaçırma :) ben yatay geçişe ucundan yetişmiştim. iyi araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 1.99 ortalama ile repeatte kaldım ulan! arttırmadı hocalar notu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 of çok acı mortis. üzüldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ve sırf bu yüzden okulum uzadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 htr311 alan var mı ya=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 olm sen daha okula yeni girmedin mi ne htr311 i hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2007 Bounda withdraw denen hayat kurtaran sevimli şey yok değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 var withdraw =) 2 tane şansın var ama galiba okul hayatın boyunca. öle biliorum yani. ben bi ders withdraw etmiştim vizeyi kaçırdıım için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 uçaksavar'da kalan, gören, bilen varsa biraz bilgi alsam iyi olur; pm falan ulaşın plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 3 withdraw şansın var yukardaki arkadaş süperdormu diyosan pahalı fakat iyi bir yurttur. temizliğini falan aksatmazlar odanın. yanlız tabi bir sabancı yurdu ya da öğrenci evi kadar rahat ve serbest olacağını sanmıyorum ortamın. asgari derecede olsa bile bir devlet yurdu mentalitesi mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar