Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

boğaziçi üniversitesinde okuyanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hoca tavsiyesinde bulunabilirim baya fizik dersi aldım ben. bu dönem de quantum alıyorum metin arıktan süper bi adamdır kendisi. hatta benim fizik bölümünde tanıdığım çoğu hoca iyi :)
Mesaj tarihi:
20 Eylül perşembe saat 14:00'te BTS(Alberts Long Hall)'da Yaz Korosu konseri vardır. Müzik Klubü olarak herkezi bekleriz :)

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 00:34 tarihinde, glamdring_S tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
tenk yu
poster tasarladım dosya tasarladım feci şeyler yaptım :p
ayrıca da iki projede çalışıyorum, birinin kordinatörü birinin başkanıyım dibine kadar parktayım :p

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 01:09 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
semizden alsaydın keşke kendisi iyi bir hocadır bana fizik dersleri açısından manevi danışmanlık yapar kitap verir falan iyi niyetli ve konseptsel bir hocadır d:

(demiralpi tanımadığım için böyle kompanse ediyorum hehe)
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
3 withdraw şansın var

yukardaki arkadaş süperdormu diyosan pahalı fakat iyi bir yurttur. temizliğini falan aksatmazlar odanın. yanlız tabi bir sabancı yurdu ya da öğrenci evi kadar rahat ve serbest olacağını sanmıyorum ortamın. asgari derecede olsa bile bir devlet yurdu mentalitesi mevcut
  • Yeni Oluştur...