KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ares2 turk ip lerinin cogunu kabul etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ilgini.; ben 2 hafta önce aresi bıraktım ama 1 e giremiyorum diye hep ares 2 de takılırdım ne lag ne dc.ares 2 baya temizdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben eskiden girebiliyodum ama artık benimkide girmiyo[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 DEP ile ilgili bişey. ilk önce win xp kuruyoz, sonra sp 2 kuruyoz, bilgisayarıma sağ tıklıyoz, özellikler, gelişmiş, DEP, ekle, launcher, ekle, knight online.exe, ekle. uygula. bu kadar ;)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stunner Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben girmeyince modemi resliyorum girior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ares 1 rulezzz...Ares 2 doesnt exist....Ares 3 sux diyoruz ve imzama bakıyoruz :D[signature][hline]Char : Maara LVL : 49 Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar