Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Hangisini kesmek için level kaç olmak lazım mesela 55ice mageyle hangilerini rahat kesebilirim.Birde ne düşer içlerinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 55icela burningskeleton kesebilrisin ancak 1 kat tepede ghost warlar seni harcar.. burningten +9item çıkıyo bzn+bazen+6def dagger item fln çıkıyo.(değerli item yane..)[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Yok onları biliyorumda hellkey le girdigimiz kattakileri diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 gloom hound mu blood hound mu ne var. At onlara bi alan. Biz buzcusuz kesiyoduk 3 fire nova iş tamam :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Bulcanlar dışında pek bişey kesemezsin :) Hele orc mage'lere falan hiç bulaşma. [signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares [Bu mesaj Shakkil tarafından 07 Ağustos 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 bulcan yok orda :D lutterslan var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Ben bulaşmıştım orc magelere. Kafana aniden büyüler inince ne çarptığını bile anlamıyorsun. Etrafta Orc oyuncu arıyorsun :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Orc Magelerden NE Çıkıyo Bilen Var Mı[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessiz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 orc magelerde sanırım goldbar çıkyo yanılıyo olabilirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: sessiz, 07 Ağustos 2005 13:38 tarihinde demiş ki: orc magelerde sanırım goldbar çıkyo yanılıyo olabilirim ama Öyle olsa sabah akşam orada olurduk :D Biz üst kattaki Griffon benzeri şeyelrden kesiyoruz onlardan bile karavana hala :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 orc mage ler kolayki?? niye korkuyosunuz anlamadım ama ??? Assesin le bi pierce lik işi var o0[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: Pluton, 07 Ağustos 2005 13:22 tarihinde demiş ki: Orc Magelerden NE Çıkıyo Bilen Var Mı hiç bişey çıkmıyo gb fln yalan yani...orc talisman ve mana tüpü çıkar sadece:)[signature][hline]Name:centrix.......................Name:korneroth_ Server:ares.........................server:ares clan:_Lift_Me_Up .........clan:OldieS np:17xxx.............................np:20xxx lvl:61..................................lvl:63 durum:paper olmaya çalışıyor...durum:ölü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Wall hell de 12 ya da 13 kattaydi sanirim belkide 14 : ) centaur lar var onlara hastayim biz 2 kisi kesioruz ben shard fln mirrage düsüremedim ama arkadaslar shell düsürmüs ondan kesmenizi tavsiye ederim[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 İki kişi derken? Sınıflarınız ve lvl hakkında bilgi alsak :D Biz öyle sevmli hayvanları kesmeyi severizde eğer uyarsa gidelim bir ara :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 said: DrakThuL, 07 Ağustos 2005 14:42 tarihinde demiş ki: Wall hell de 12 ya da 13 kattaydi sanirim belkide 14 : ) centaur lar var onlara hastayim biz 2 kisi kesioruz ben shard fln mirrage düsüremedim ama arkadaslar shell düsürmüs ondan kesmenizi tavsiye ederim Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Bu adamınla mı kesiyosun centeur u yoksa lvl 70 bi assesinin var da onlamı ???[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: yok Race: El Morad Server: Beramus Level: 61 Sonunda bi mirajım oldu.. :D CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 07 Ağustos 2005 15:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrakThuL Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Rouge ve Priest olarak gidioruz priest debuff + 1920 heal yapior ben buff kagidi aciorum armor vs takiliorus iste öle ama eskidendi o :] artik yapicak durum yok[signature][hline]Server : Diez Nick: Jihn LvL:53 NP:xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 uplamak zorundayım çünki garip garip moblarla karşılaşıyorum.. 1. bu abyss kaç kat? normalde sonsuz diye biilyorum ama... 2. 15. katta kadın büyücüler var isimleri ne?(hell abysee) deli moblar bunlardan sonra neler geliyor isimleriyle birlikte yazabilirmisiniz mümkünse resimli fln olsun pff bunları yazarken bu hatun 6 kişilik pt yi daitti 5 imiz öldük bu ne yaw????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar