Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çaylur Rize - Fenerbahçe (pazar - 19.00)

tunch

Öne çıkan mesajlar

evet daum gerçekten sorunlu bir adam. Bırakın kalsın bi sene daha biz bi şampiyonluk görelim. İyi gidiyoruz dünkü maçı izleyemesem de 2 tane atmışız yine[signature][hline]Msn
Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki:
BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
[Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Margeaux, 21 Ağustos 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
böyle penaltı veren hakemin ben anasını sikim başka birşey demiyorum.

ahah film koptu arkadaşta.. lol sakin bende fenerliyim ama bak pek umrumda değil.. Neden? Çünkü bu daumla yol alamayacağımız apaçık ortada..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Sosyal ağlarda paylaş

küfür bir anlık sinir olayı tamam onu geçtik..

adamın bizi geçen sene şampiyon yapması diye bir olay olamaz..ki tutki oldu..bu onun bu maçta hatalı olmamasını temin etmez...ki tutki etti...sen bir adama gelip küçücük beyinli felan dicek biri değilsin..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 21 Ağustos 2005 20:19 tarihinde demiş ki:
küfür bir anlık sinir olayı tamam onu geçtik..

adamın bizi geçen sene şampiyon yapması diye bir olay olamaz..ki tutki oldu..bu onun bu maçta hatalı olmamasını temin etmez...ki tutki etti...sen bir adama gelip küçücük beyinli felan dicek biri değilsin..

Buna sen karar veremezsin.Hele senin gibi biri hiç karar veremez[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi kere ceza alınca milletin ağzına düşüyoruz ya...neyse..

ben karar veririm demedimki...sen ne kadar o lafı edemezsen ben de o kadar karar veremem..ben sadece sana durumu izah ettim..anlayana..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...