Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Rize penaltıdan attı dk 45 Rize 1 yenerbahçe 0[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yeter ama artik beraberlik deil biz hakkimizla iyi oynayarak bir galibiyet istiyoruz[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 siz önce daum'a bi çözüm bulun. burda dauma laf edince taşlanmıştık..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 evet daum gerçekten sorunlu bir adam. Bırakın kalsın bi sene daha biz bi şampiyonluk görelim. İyi gidiyoruz dünkü maçı izleyemesem de 2 tane atmışız yine[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ahu fener çok kabiliyet yoksunu bir futbol sergiliyor. şimdiye rahat 5-0 yapıcaklardı 1-0 geri düştüler futbolun cilvesi.. yoksa rize gayet bol hata ve gol yemeye mahkum bir anlayış la oynamaya devam ediyor :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tamam daumun suçu warda futbolcununda oynamasi gerek biraz hiç olmazsa taraftar için oynasin[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ahhhhhh semih ahh.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Margeaux, 21 Ağustos 2005 19:54 tarihinde demiş ki: böyle penaltı veren hakemin ben anasını sikim başka birşey demiyorum. ulan ne bu heycan bi sakin ol allah allah[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. storm uo shard.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Margeaux, 21 Ağustos 2005 19:54 tarihinde demiş ki: böyle penaltı veren hakemin ben anasını sikim başka birşey demiyorum. ahah film koptu arkadaşta.. lol sakin bende fenerliyim ama bak pek umrumda değil.. Neden? Çünkü bu daumla yol alamayacağımız apaçık ortada..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Margeaux, 21 Ağustos 2005 19:54 tarihinde demiş ki: böyle penaltı veren hakemin ben anasını sikim başka birşey demiyorum. +1[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 1-1 oldu Nobrecan elle önüne aldı topu sonra rahatça attı golü. Ayrıca patide küfredeni de küfredene +1 vereni de kınıyorum.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 oooh gol hentbol maçına layık[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 öeh küfür yooog küfür yooog çoluk çocuk giriyo foruma ayıp :D[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Margeaux, 21 Ağustos 2005 19:54 tarihinde demiş ki: böyle penaltı veren hakemin ben anasını sikim başka birşey demiyorum. Yavaşşş.. Ayrıca penaltıydı ..[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sbnn her mesajını okurken gülerek yazdığın hissine kapılıyorum sonra ciddi bişi yazınca şaşırıyorum sanırım imzandan =)[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 al işte hakemden bir hata daha...neyse 1-1 oldu..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 O hakemler geçen sene sizi şampiyon yaptı.Ama küçücük beynin bunu almaya yetmez heralde Edit : Lafım küfredene[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. [Bu mesaj Revenge tarafından 21 Ağustos 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 1-2 semih attı şimdi.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 küfür bir anlık sinir olayı tamam onu geçtik.. adamın bizi geçen sene şampiyon yapması diye bir olay olamaz..ki tutki oldu..bu onun bu maçta hatalı olmamasını temin etmez...ki tutki etti...sen bir adama gelip küçücük beyinli felan dicek biri değilsin..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Burası forum.Sinirlenirsen beklersin geçince yazarsın yorumunu.Chatten farkı bu.[signature][hline]By The Hammer of Moradin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Mandoo, 21 Ağustos 2005 20:19 tarihinde demiş ki: küfür bir anlık sinir olayı tamam onu geçtik.. adamın bizi geçen sene şampiyon yapması diye bir olay olamaz..ki tutki oldu..bu onun bu maçta hatalı olmamasını temin etmez...ki tutki etti...sen bir adama gelip küçücük beyinli felan dicek biri değilsin.. Buna sen karar veremezsin.Hele senin gibi biri hiç karar veremez[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bunun cezasi bitti mi yine...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Salmışlar gene ortaya ısırıcak birini arıyo[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ha bi kere ceza alınca milletin ağzına düşüyoruz ya...neyse.. ben karar veririm demedimki...sen ne kadar o lafı edemezsen ben de o kadar karar veremem..ben sadece sana durumu izah ettim..anlayana..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 revenge üstüne gitme ozaman sende? Akıl var mantık var gayet mantıklı konuşuyor.[signature][hline]Andoria Reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar