tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 ilk iki hafta kayıp puan , ev sahibinde 6 , konuk ekipte 4. iki takımda mutlak kazanmak istiycek.. fenerbahçede tuncaya verilen 3 maçlık ceza , anelkanın durumu ortada. ayrıca alexin demeçleriylede ortam biraz gergin.. (rizeyle alakalı bilgim yok rizeli arkadaşla kızmasın ) alalım yorumları...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 çaylur yazmışım.. zegna bi ara düzeltir artık :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 tmm diger maçların topiçlerini de yaz istersen.. hepsini yaz..:D maça gelince insallah alıcaz maçı başka çaresi yok.. ne kadar maçta tuncay olmasada işimiz zor..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 açarız loli-pop sen yeterki iste :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 alex ne demeci verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Fener ilk iki maçtaki şanssızlığını yaşamazsa; yani ilk yarım saat bikaç pozisyon bulup 1-2 tanesini değerlendirirse alır gibi geliyor. ne kadar çalkalanıyor deseler de yaralı aslan konumunda kendileri fikrimce.. şöyle bir süpriz de olabilir. selçuk appiah aurelio üçlüsü oynarsa önlerinde alex olursa süpriz bi fener izleyebiliriz çünkü selçuk ve alexin kalabalık ortasahada çok ii oynayacağını düşünmüşümdür. niteim çok koşan appiah ve aurelio da hem defansa hem hücuma rahatça çıkabilirler. hayırlısı diyelim..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ben bu sene takımımızı beenmiorum fakat insallah alırız.Daum giderse cok daha basarılı olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 zor mac olsada kazanmaktan baska caremiz yok rizenin iki macıda kaybetmesi onemli degil bence hala iyi bi takım.. bence daum uc on libero sagda appiah solda selcuk ortada aurelio oynatcak onlerinde de alex..bu kez forweti nobre ve anelkadan olusturcak..kalede de rustu.. erken gol bulursak rahat kazanırız ama erken gol yersek dagılırız :/[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eğer ilk golü biz atarsak fark atarız diye düşünüyorum,ama ilk golü rize atarsa yine beraberlik :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe [Bu mesaj Ronaldinhoavci tarafından 19 Ağustos 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 fb yenemez, rize iyi takim 2 haftadir cok iyi oynamasina ragmen puanlari kaybetti bu mac acisini cikartir insallah 2 haftanin.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 fenerbahçe oyuncusu bir garip büyük takım (GS , BJK , TS v.s ) tarzı takımın karşısında ii olur. :) ii oynar çaykur pendik v.s bu takımların karşısında olunca bitti abi :) salalım gitsin diolar alırız maçı dio başka bişi demio :D gidio ya berabere ya yenilioz ya da zor yenioz :) ehehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Rizeden fark bekliyoruz[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 bana yıne berabere bıtcekmıs gıbı gelıyor ama bence artık fener puan kaybına dayanamaz gıbı gelıyor gecen senekı besıktas hadısesı gıbı olmasında[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya beşiktaş olayı bir başkaydı ya aslında şans wardı o oyunda biraz da bizim oyunumuzda bana böyle geldi. hea ama sonra pancu yu naptılar büyüttüler adamı şimdi 2 maçtır pancunun ismini duydunuz mu ? ben şahsen 1 kere duydum ya adam kalktı yani tepelerine çıktı panter panter :D neyse sorun çıkmasın takımlar yüzünden...hayırlısı olsun maç bizim olsunda.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 berabere....[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Rize yüklenicek, haydi Rize.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 2 ihtimalli 1-0 yani.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 benimde kötü şeyler doğuyor içime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 fener alamaz bence bu maçı, deplansman bide.1x diyorum bende :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 havada karada alırız..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Anelka ve Tuncay'ın olmaması kötü tabi, ama ben alacağımızı düşünüyorum bi de iddaa kuponumu düşünüyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ulan herkes alamaz demiş inadına alıcaz[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yok böyle bi penanltı ya, bu kadar basit penaltı verilmez.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 :) abartmayın penaltı penaltıydı işte. Ama merak etmeyin ya fener alır ya berabere biter[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 noldu rize mi attı içerde maç var izlemiyodum ehehehe[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar