Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Evet...Biliyoruz ki akşam saatlerinde GunZ'a bağlanmak bazen işkence gibi oluyor.Ve çözümü elimizde; Malzemeler Yazdıklarımdan 1 tanesi olabilir hepsine gerek yok 1 Çiğnenmiş Sakız 2 Kalem 3 Parabandı 4 Kemıkılın icat ettiği çivi Hazırlanışı 1- Sakız ise Num Tuşlarının orda bulunan ' Enter ' tuşuna basıp sakızı yapıştırıyoruz.Paso basılı olduğundan 5 dakka içinde bağlanıyor 2- Kalem ise enter tuşuna köklüyoruz basılı kalıyor 3- Para bandı ise enter tuşunu basılı kalcak şekilde yapıştırıyoruz 4- Çivi ise(bunu kemıkıl buldu) enter tuşu parçalancak şekilde sıkıştırıyoruz.Kalemle aynı gibi fakat bu extrem versiyonu. GunZ Hoşgeldiniz , İyi Oyunlar... -- Çaktırmayın hepsi aynı işlev --[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ehü ben öle yapıyom zati...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben macro programı kullanıyorum baalanmak için :D[signature][hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kendim basmazsam ilgili haza ulaşamıyorum o yüzden boş işler bunnar[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar