Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En İyi Spor Programı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar ligin başlamasıyla spor programlarıda başladı
Geçen yaptığımız oylamada 9oDk seçildi.
Şimdi adaylar
-9oDK
-%1oo Futbol
-Telegol [ Salla ]
-Maraton
...vs.vs
Aklıma gelmeyenlerde var ekleyin tartışalım derim.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Mesaj tarihi:
Ben Maraton derim..

Hıncala gıcığım yoksa 90 dakika olabilir futbolu konuşma-tartışma açısından ..[signature][hline]TruthAndJustice
:horace: :horace:

_NoelBaba_ at the back ..
Mesaj tarihi:
maraton izleyemiorum ama en kralı 90 dakika yıllardır olduğu gibi ondan sonrada ntvdeki ahmet çakar rıdvan programı olabilir %100 futbol sanırım o da[signature][hline]can't settle the area
Mesaj tarihi:
ben bu sene %100 futbol olarak düşünüyorum.Ayrıca bu sene futbol programlarında büyük bi artış war gibi[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
FC Barcelona
Şampiyon Fenerbahçe
Mesaj tarihi:
bence maroton yaa..kimse şansal la erman ın eline sı dökemez..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Valla Kenan Onuk varken yurtta NTV radyodan bile dinlerdim. Ama şimdi o yok, geçen gün şöyle bir göz attım, Hıncal-Haşmet aynı ama yeni gelen Demirkol kazması bana çok ukala geldi. Dün b.ktun, bugün koktun, gelmiş esprik falan kasıyor. Genç spor yazarlarını severim, Altan Tanrıkulu, Mert Aydın, vs... Cem Dizdar'la kapışmışlığım vardır mesela Lucescu konusunda, hiç de ukalalık taslamamıştı, iki arkadaş gibi tartışmıştık. Ama Mehmet Demirkol'a ısınamadım.
90 dk'nın eski havası yok yani benim açımdan.
Diğerleri de klasik spor programı, al birini vur ötekine.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
%100 futbol guzel.

@tupak : hasbinallah...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Futbol'un konuşulmadığı tek program telegol'ü kafadan eledim zaten
Trt'de iyi programlar oluyo.
Aynı şekilde HaberTürk'de iyi kadro var.
9oDk yine götürür bu senede.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Mesaj tarihi:
said:
insight, 19 Ağustos 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
Futbol'un konuşulmadığı tek program telegol'ü kafadan eledim zaten

buna kocaman bi +1[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
insight, 19 Ağustos 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
Durr Durr bitmedi daha..
Serhat Ulueren adlı şebeği Gazeteci yapan kurum/kuruluş'a kafam girsin.

ahah harbi o adamda çok gereksiz[signature][hline]when he reigns all was stopped...
reignman rulezzz...
  • Yeni Oluştur...