Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Chemical, 23 Ağustos 2005 00:38 tarihinde demiş ki: 30 derece bizim ev genelde. KLİMA YOK LAN! oha abi 2 dakkada tasarla bişey. sorun ettiğin şeye bak![signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 cidden psu'dan fani sökecen bi yanına kare prizma karton bulup kare taraflarını kesecen, bi tarafa fanı koyup bi tarafa süngeri koyup süngere su damlatıpğ fanı çalıştırcan olcak bitcek[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 klima yapmak istiosanız bu site işinize yarıcak http://www.eng.uwaterloo.ca/%7Egmilburn/ac[signature][hline]efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bilgisayar fanını sök ayakkabına sok, 9V luk pili bağla ayakların serin olsun. patent al ve ayakkabı firmalarına sat![signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 öle bi procem vardı ya:b o değilde. klima aldırıcam. kış geldi diyorlar. yaz başlıyor alalım diyorum. Kışın yapalım inşaat çekmiyelim evde falan diyorlar uyuz :([signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 off bunlarla gelmeyin bana:D bakır kabloyu o şekilde sararsan hava zaten cisimlerin etrafından geçerek soğumayı sevmiyen birşey. O soğuyan sıvının yarısı sana gelmeden kaybolur. Sağlam bir sistem lazım incecik metal plakalar içinden geçmesi falan lazım ki soğusun hava. Hem freon gazı ile uğraşmak yasaktır:). Atmosfere salmakta yasak. Yani üretilen şey optimum olmuyor. O parçaları türkiyede yapsan kaynaktan tut kompresör herşeyi kazıklasalar 200ytl ye çıkarsın. E Bunu çalıştırdın tamam serinletiyor ama okadar serinletmez, Genelde boş hava üfler. Ayrıca açıkta o şekilde bakırlar var. Okadar boru ile soğutmak için onların harbiden soğuması lazım. Buda havadaki nemi toplar ve karlanma yapar. Cihazı kapatınca birde sürekli akan bir su ile uğraşırsın. E yatarken açık bıraktın. Otomatiği yok. Sürekli üflüyor. Oda buz gibi oldu kapatıcan. Kovalarla movalarlamı uğraşıcan gece gece? Sleep modu yok. Termostadı yok: Soğuttukca soğutuyor. Sağlıklı değil. Ayrıca freon gazı uzuuuuun bakır borularda oynamaya gelmez, bakır yorulur bi delinir busefer hem boğulabilirisn hemde eline yüzüne üflerse soğuk yanığı olur, doku kaybından hayatın boyunca "Odamda klima yaparken freonla oynadım" oyukları ile dolaşırsın. Yastık tekmelemek tehlikeli değil:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 23 Ağustos 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yapan eleman mail at itiraz et ozmn yassah kardeşim die[signature][hline]efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 007 testin çok kolay =) bide window is broken gibi bişeyler diyor kırılan pencere ilginç tabiyki ;p chem sen http://www.boun.edu.tr/announce/proficiency/sample/proficiency.htm bunu yap ; )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dalga geçenlere laf sokanlara bişi dicem.. en azından adam bişiler üretiyo boş zamanında.. bişiler yaratıyo kendini, beynini geliştiriyo. pipisiyle oynasaydı daha mı iyiydi ? hem istediğin kadar oyna onunla bi gıdım geliştirmez.. (kendimden biliyorum)[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kim dinlerki yasakları:) Gerçekten, klimayı kendin yaparsan hiçte optimum olmuyor. Deymiyor yani. 400ytl ye de bulabiliyorsun daha iyisini. Şahsen icatlardan sıkıldım, bunaldım. Parasal olarak çökertiyolar beni. şantiyede çalışıyoz sora go-cart yapmaya gidicem diye gidip. Hem destek yok, tek başına yapamıyorsun. Çok basit ama akıllıca şeylerle uğraşıyorum. Optimum olması lazım öncelikle. Kapıları takip eden ve bana 20ytl ye mal olan kutucuum (ekranın solunda bantlar gevşemiş sarkıyor bitane plastikten kutuya koyiyim şunu.) oldukca güzel bi icat idi. Ama klima yapmak, go-cart yapmak optimm değil. Sana vericeği sonuçlar düşük oluyor. Ve aynı masraflara geliyor. Gidip sıfır alsan o strese girmemiş oluyorsun. Onun yerine artık babamdan para koparmaya ve basit şeylerle para kazanıp istediğim şeyleri üretmeye çalışmayın yerine adam gibi gidip alıyorum.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Martin son noktayı koymuş :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 İşte zirvedeki adamın yanlızlığı :-):-):-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tebessüm edebileceğim bi konunu merakla bekliyorum[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Öyle bişey icat etki seni bu içinde bulunduğun boşluktan kurtarsın[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ole bisi daha dünyada yapılamadı chemical i ancak bakırkoy kurtarır[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Adam yaratıcı... en azından ortaya bir şeyler çıkartıyor.. Taklit ya da esinlenme de değil yaptıkları. Chem. devam et baba sen. =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yok bea yaratıcılık değil boşluk yani resmen. Sunlara zaman ayırcagına 2 rekat calissa cok daha yararlı olur :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yaratıcılık buysa yandık[signature][hline]paint it black arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 What is this[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 çok seviyorum bu adamı :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilflame Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Tebrikler güsel olmuş... [Bu mesaj evilflame tarafından 23 Ağustos 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar