Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 valla chemden korkuyorum bu adam büyüyünce ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum. Hastayım sana chemmmm :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tekken Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Üstelik İngilizcede biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Shagrath, 22 Ağustos 2005 09:21 tarihinde demiş ki: said: Murtaza, 22 Ağustos 2005 08:30 tarihinde demiş ki: Chemical, GET A LIFE! +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: BeIlow, 22 Ağustos 2005 11:51 tarihinde demiş ki: senin ne ev aletin ne de alt komşun olmak isterdim o_O alt diil de çok iyi bi arkadaşım onun üst komşusu.. inan bana üstünde olmak bile yetiyo (denendi,onaylandı) ha bi de chemical burdaki en akıllı adam ama bi de düzgün kullansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 darlaniyorum bazi bazi.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kick your leg, dude! :tup:[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 heuehe bence chemical gibi bi komşu süper oludu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 as d add ads d*up*[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 abicim sakatmısın kafadan ? ha bu arada dişi gibisin tüysüz bacaklar auhaeuha terlikler ztn yakıo[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 o telefonu alamayan insanlar var falan filan yap chemical yap yasında musaıtken zamanında varken yap helal olsun sana :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 lol bacaklar bok tüysüz:) biraz ucaktan çektim lan bune orangutan olacan demeyin diye. Allahtan renkli okadar koyu değil. Bir kökten 3 kıl çıkıyo yahu olmazki böyle şey. Terlikleri giymek zorundayım taban çökmesi var özel yaptırılmış ortopedik terlik onnar.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 valla ben bilmem orangutanım mutluyum allah köselere sabır versin chem utanma sende açıkla artık yada kıllı bacak fotonu da koy görelim ayıp ama kardeş aaa terliklere gelince bildiin 5 milyonluk hastane ceyoları onlar muhauhuha hadi kardeş biraz iq seviyeni artır da gel[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 chemi terliklerin bacakların kedin hatta kılların o evde çok uyumlusunuz[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kem sana kız bulucam kardeşim, özelliklerini say kapına kadar getiricem.Üzülüyorum lan valla[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 10ytl lik ceyo, 60ytl de özel yapım masrafı olunca 70ytlik ceyo oluyor:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ayaklar taşıo mu kenardan da özel yaptırıon yoksa çocuk falan öldürüp mezar die ceyo mu kullanıon ps: bu arada reklam yapıosam tutuklayın beni...[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 taban çökmesi var cıbıl dolaşırsam sakat kalcam resmen[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tamam kardeş sen keyfine bak ceyo rulZ bu bir reklamdır... gördüğünüz gibi hertürlü sakatlığa tam çözüm kafa - ayak - bacak...[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Chemi rica etsem Kick the chair yapabilirmisin .. Çok sevdiğim şarkıdır da :D[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 benim aklıma asıl takılan o parlak janjanlı yastık.nerden buldun o yastığı yav?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 22 Ağustos 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 annemin rare yastıkları onnar[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 olm chem ilgincsin harbiden ama[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Süper adam ya :D Chem.i ben komşu olarak isterim (Cosmo Kramer misali) Farklı çekim teknikleri ile yap bunları sonra renklendir, garip garip... Hatta alıntı yapalım hemen: "Chem yeni bir sanat akımı çıkartıcak yakında. Türkiyenin Andy Warhol'u olacak. Göremiyorsunuz siz yeteneği!! Fransa'da olsa ayakta alkışlarlardı Chem.i siz kıllı kollu Türkler yeteneği farkedemiyorsunuz. AMa ben bu gizli yeteneği farkettim! Modern yaşamın insan üzerindeki etkilerini bir tekme silip atıyor ve özünde dönmeyi savunuyor burada Sn. Chemical(:-P) Mesela telefona atılan tekme aslında iletişim sorununu gösteren güzel bir örnek! Kedi ise.. insanın kendini doğadan kopardığını ancak büyük bir riyakarlıkla doğayı evinin içine soktuğunu gösteriyor. Kediye atılan tekme modern hayatın riyakarlığına vurulmuş bir darbe olarak zihinlerimize kazınıyor. Terliklerin yerine takunya giyecekti sanatçı, hükümeti yerme baabında, ancak bu hareketin tepki doğurabileceğinden korkup son dakikada ceyo'yu seçti. Ki bu seçimde her ekonomik krizde işçilerini düşünmeden kovan CEO'lara bir gönderme mevcut. Keşke her Türk Chemical gibi kılsız kollu, kılsız bacaklı ve yaratıcı olsa.." Mine g. Kırıkanat ben sıktım tabi yazıyı! Yazar adı uydurma. Gerçek kişilerle alakası yok. Esinlenme hiç yok!! =) Typo varsa affola![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dediim gibi kılsız demeniz komik aşırı derece tüy kıl nevarsa var, ama renkleri çok koyu değil. halı gibi lan. Bide ceyoları sevmiyorum giymeyi:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 22 Ağustos 2005 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 allah gecinden versin ağzımı açtırmayın benim[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar