Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kik teh stuff.

Chemical

Öne çıkan mesajlar

lol bacaklar bok tüysüz:) biraz ucaktan çektim lan bune orangutan olacan demeyin diye. Allahtan renkli okadar koyu değil. Bir kökten 3 kıl çıkıyo yahu olmazki böyle şey.

Terlikleri giymek zorundayım taban çökmesi var özel yaptırılmış ortopedik terlik onnar.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben bilmem orangutanım mutluyum allah köselere sabır versin chem utanma sende açıkla artık yada kıllı bacak fotonu da koy görelim ayıp ama kardeş aaa
terliklere gelince bildiin 5 milyonluk hastane ceyoları onlar muhauhuha
hadi kardeş biraz iq seviyeni artır da gel[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti:
boğaç (seçilmiş kişi):
kadın olmak ister miydin
Lexius || Alkoliğim ben...:
hastır lan

Sosyal ağlarda paylaş

Süper adam ya :D Chem.i ben komşu olarak isterim (Cosmo Kramer misali)

Farklı çekim teknikleri ile yap bunları sonra renklendir, garip garip...

Hatta alıntı yapalım hemen:

"Chem yeni bir sanat akımı çıkartıcak yakında. Türkiyenin Andy Warhol'u olacak. Göremiyorsunuz siz yeteneği!! Fransa'da olsa ayakta alkışlarlardı Chem.i siz kıllı kollu Türkler yeteneği farkedemiyorsunuz. AMa ben bu gizli yeteneği farkettim!
Modern yaşamın insan üzerindeki etkilerini bir tekme silip atıyor ve özünde dönmeyi savunuyor burada Sn. Chemical(:-P) Mesela telefona atılan tekme aslında iletişim sorununu gösteren güzel bir örnek! Kedi ise.. insanın kendini doğadan kopardığını ancak büyük bir riyakarlıkla doğayı evinin içine soktuğunu gösteriyor. Kediye atılan tekme modern hayatın riyakarlığına vurulmuş bir darbe olarak zihinlerimize kazınıyor. Terliklerin yerine takunya giyecekti sanatçı, hükümeti yerme baabında, ancak bu hareketin tepki doğurabileceğinden korkup son dakikada ceyo'yu seçti. Ki bu seçimde her ekonomik krizde işçilerini düşünmeden kovan CEO'lara bir gönderme mevcut.

Keşke her Türk Chemical gibi kılsız kollu, kılsız bacaklı ve yaratıcı olsa.."
Mine g. Kırıkanat

ben sıktım tabi yazıyı! Yazar adı uydurma. Gerçek kişilerle alakası yok. Esinlenme hiç yok!! =) Typo varsa affola![signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...