tunch Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 size kötü gelen, takımınızı/şahsınızı direkt hedef alan mesajlara cevap vermeyelim , yazan yazdığıyla kalsın , seviyeyi daha da aşağıya çekmeyelim... çok rahatsız olmaya başladım ben.. lütfen[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Güzel bir temmeni ancak gözünü takım rengi bürümüş, örümcek kafalı, bağnazların senin dediklerini anlayabileceklerini sanmıyorum... bağnaz değilseniz alınmanıza gerek yok. bağnazsanız, kurtulmanın bir yolunu arayın ve acele edin[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 futbol bölümünde takımlar arasında elbette ince dokundurmalar olcak o zman zevki çıkmaz örneğin fenerbahceli bir topic açınca züperiz diye evet ölesiniz mi deyip gececez yada biz galatasaray yencez diye bi topic acarsa fenerliler gs li gelip evet yeneceksinz mi diyip gececek rahatsız olcak bişey yok[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com [Bu mesaj 2pac tarafından 22 Ağustos 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: dasaaa, 22 Ağustos 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Güzel bir temmeni ancak gözünü takım rengi bürümüş, örümcek kafalı, bağnazların senin dediklerini anlayabileceklerini sanmıyorum... bağnaz değilseniz alınmanıza gerek yok. bağnazsanız, kurtulmanın bir yolunu arayın ve acele edin Bazı şeyler değişmiyor malesef.Öküz heryerde öküz laf anlatamıyorsun[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 pardon bundan sonra böle olmucam[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 biri cwp vermese biri veriyo adam tartışmaya gelmiş zaten konuşmaya deil....[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dişyorum işte tartışlmaya gelen adamla neden muhattap oluyosunuz.. tartışmaya gelen adam tartışma göremezse gider başka rezil forumlara...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tunch doru sölüyosun bundan sonra daha dikkatli olmalıyız[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Rıza efendi gibi threadler oldukça çok düşer seviye.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yani şırda zaten belli kimin ne olduğu , nasıl postlar attığı.. bırakın kendi aralarında takılsınlar :D biz bize yeteriz[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya az önce gene kendimi tutamadım neymiş boşuna sevinmeyecekmişiz ya böle anlamsız saçma bi topic var mı ya insanın sinirlerini zıplatıyolar en iyisi böle topiclere bakmamak yoksa sinir hastası olmamak elde değil[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 nerde bu modlar nerde bu hükümet :)[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tunch moderetörlüğe doğru adım adım... :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yok artık daha neler :P[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Smoke, 23 Ağustos 2005 15:05 tarihinde demiş ki: tunch moderetörlüğe doğru adım adım... :p espri olduunu bilsekte bence hos bi espri deil.. snucta tunch gsel bi paticik sakini oldugunu kanıtlamıs o msjla.. kimsenin usenipte yapmadıgını yapmıs.[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen [Bu mesaj alukard666 tarafından 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar