Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

futbol bölüm sakini arkadaşlar...

tunch

Öne çıkan mesajlar

size kötü gelen, takımınızı/şahsınızı direkt hedef alan mesajlara cevap vermeyelim , yazan yazdığıyla kalsın , seviyeyi daha da aşağıya çekmeyelim... çok rahatsız olmaya başladım ben.. lütfen[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Sosyal ağlarda paylaş

futbol bölümünde takımlar arasında elbette ince dokundurmalar olcak o zman zevki çıkmaz

örneğin fenerbahceli bir topic açınca züperiz diye
evet ölesiniz mi deyip gececez

yada biz galatasaray yencez diye bi topic acarsa fenerliler gs li gelip evet yeneceksinz mi diyip gececek rahatsız olcak bişey yok[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com

[Bu mesaj 2pac tarafından 22 Ağustos 2005 22:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 22 Ağustos 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
Güzel bir temmeni ancak gözünü takım rengi bürümüş, örümcek kafalı, bağnazların senin dediklerini anlayabileceklerini sanmıyorum...

bağnaz değilseniz alınmanıza gerek yok. bağnazsanız, kurtulmanın bir yolunu arayın ve acele edin

Bazı şeyler değişmiyor malesef.Öküz heryerde öküz laf anlatamıyorsun[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Sosyal ağlarda paylaş

Rıza efendi gibi threadler oldukça çok düşer seviye.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 23 Ağustos 2005 15:05 tarihinde demiş ki:
tunch moderetörlüğe doğru adım adım... :p

espri olduunu bilsekte bence hos bi espri deil.. snucta tunch gsel bi paticik sakini oldugunu kanıtlamıs o msjla.. kimsenin usenipte yapmadıgını yapmıs.[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen

[Bu mesaj alukard666 tarafından 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...