Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ne zaman açıklanıyo bilen varmı?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yakında gelir benimki seneye ya[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 olm ben kyfine girdimde merak ediyom. bilen yokmu yaw?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 harbiden ha bana da gelmedi yada geldi haberim yok eve uğramıyomki[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Y ne güzel millet keyfine sınava girio. Tanrı herkese böylesine rahatlık nasip eylesin :) [Bu mesaj Selamon tarafından 11 July 2003 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 18temmuzda netten açıklanıo sanırım..allahtan tatilde olucam..babamın iki saat laflarını yemicem oh[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 olm üçüncü sınıfa geçtim.seneye üni.yi bitiriyom.ne dert etcem. ama sınava girerken çok komikti.gittim on dakka geç kalmışım zaten.kadın "kimliğinizi görebilirmiyim?" dedi.çıkardım ehliyeti verdim.kadın geri verirken yere düşürdü bende geri alırken ben suyu düşürdüm.kadın "heyecanlanma, daha zamanın var." dedi bende"ne heyecanlanacam ben zaten üniveristede okuyorum" dedim.millet koptu. ehehe hep bunu yapmak istemiştim.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ben her yıl aynı yere aynı tarihlerde giderim (devremülk: uzun lafın kısası) oradayken milletin üni. heyecanı olur hep.... 15 - 30 Temmuz arası giderim ben.... Sanırm 20 temmuz civarlarında gelir[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Bende uni 2. sınıftayım zevkine girdim ama ta istanbulun bi ucuna yolladılar ,arabayla 1 saatte gidiliyo güneşli daha önce duymamıştım bile..Bu zevkine 2. girişim ama bidaha düşünmüyorum herseferinde daha uzağa atıyolar seneye girersem edirne ye yollarlar heralde[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 heh biz seneye girecez bakalım napacaz?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 seneye bendemi girip taşak yapsam acaba[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 sende gir biz bu yaşımızda ciddi ciddi kasarken ehu arabayı alıp tatile çıkacam zaten seneye kurtuliim şu meretten[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bekliyoruz bakalım ama sınavın üstünden sanki yıllar geçmiş gibi 15 haziran mazide kaldı :P[hline]Unreal nightstalker, 07 July 2003 14:05 tarihinde: "Acaba smileylerin omurgaları var mı? varsa niye vücutları yok? vücutları gerçekten yoksa omurgaları niye var?" demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 sanki neyi bekliyosam bende töbe töbe sanki birincilikle bitirdik intanbul yıldız tekniği kazandık da onu bekliyoz :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar