Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: SirAnubis, 12 Ağustos 2005 17:53 tarihinde demiş ki: =P oturarakta yada ayakta gayet iyi işimi yaptım hatta2 kere yattım 10 sn faalan onlardada vuruldum yatınca kontrol edemiorm silahı nişan almaa kalksan önünde koskocaman tüp yeri Abi tüfekle nişan almayı bilmiyorsun galiba:D yan çeviriceksin azıcık tüp dışarıda kalacak birazda ileride tutunca gayet güzel göz gez arpacığı tutturabiliyorsun Zaten omuza dayanmıyor bu silahlar, anında bulanıyor gez.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 12 Ağustos 2005 19:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: Chemical, 12 Ağustos 2005 15:45 tarihinde demiş ki: Birdahaki paintball indoorda ışıkları kapattırıcam:) karanlıkta yapalım bir el. şahane olur. fener getirsin herkez. Feneri olmuyan söler basit fenerler var bauhausta uygun fiyatlara toplar getiririm 1ytl kar yaparım ama üstüne:b Ben olsam fenerimi açmazdım, ışık gelen herkesi, rakip olsun olmasın vururdum =)[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Onun için herkeze fener dağıtıcaz odaya girerken sağa sola bakcaklar (fenerin tanesi 1-2ytl eder. alırım parasını ama pahalı değil) Birde hakemlerin fenerlerini renkli vericem ki vurmayın adamları:) Kırmızı renge boyarım fenerin camını gayet ayırt edici olur. Yere doğru tutmalarını söylerizki ışık yapmasınlar eheh. Aslında yeni bir moda başlatabiliriz. Birde ultraviyole fenerler var küçük ledli. Boyalar ultraviyolede parlıyorsa onlardan bulmaya çalışıcam.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 hakemler cok gosuydu saklandıgım yer belli olmasin die videola icime girdi saolsun.[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 olmadı spatula kullanırız[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 paintball un videosu 300mb sa onu koyacak yer web uzerinde bulmak cok zor hatta imkansiz. ben diorumki chemical sen onu cdlere yazdiripta odemeli kargo ile adreslerimize yollasan ? diger turlu bir omur boyu onlar bize ulasmicak. ne dersiniz buna ?[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 olsa iyi olur deriz.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 12 Ağustos 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ne kargosu oha bidahaki bulusmaya getirir abi cd sonucta:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 +1 chem para önemli değil yaparsan iyi olur ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bakarız:) haraç alırım.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuolemanN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: CusTodeM, 12 Ağustos 2005 23:48 tarihinde demiş ki: ne kargosu oha bidahaki bulusmaya getirir abi cd sonucta:P ya bidaha ki bulusmaya kim ole kim kala gelmeyen falan olursa kesin bi sonuca baglasak daha iyi olur diye soyledim. bu arada chemical o tüftüflemi harac alcan yoksa spatulayla mi kazican :D[signature][hline]çok efendi ve mütevaziyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ahah spatula. en büyük işkence aracı olsa gerek[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 ilk once tugla[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 o değide ben biliyorum ya upload edicek yeri pm atsana chem[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 UL edin de izleyelim merk ettim...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet beyler yavaş yavaş yeni buluşmaya geçek diyorum.. taka el at abicim, aç topici sen. tarih gün falan belirleyelim eylül'ün ilk haftasi.. bak yaralarimda iyileşiyor ayip oluyo :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 eylüle var daha açarız haftasonu bi arastirayim önce[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 www.filefront.com 100Mbyte üstü dosyalar için oldukça ii =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tAKA artık yavaştan başlasan diyorum araştırmaya. eylüle az kaldı. birde okul , dershane vs. durumları var ilk hafta yaparsak iyi olur. son olarak tAKA sen olmasan napcaz la biz =))[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paintball v3[signature][hline]34'life. fun, music, events = life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sakallı elaman PKKdan biriymiş gibi durmuş, lol...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 malkavian süper ölmüş yanlız[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar