Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muthis paintball donusu, perisan olmus insanlardan topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hueuhe öle hoş yerlerden vurulmadım sağ bacak , karın , ve sağ kolumdan vuruldum ama karnımında sağ tarafından .. demekki sağ tarafım çok boş hmm[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
heuhehu bizdende ne ressam olur iyi boyadık onları hele malkavianı aheauh bacağını inek deseni yaptık[signature][hline]Anubis feat. Nilay
uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ...
Mesaj tarihi:
hauha Custo olm benimde belim ağrıyo la çok pis vurdun çakal =)

Chemi benim deparı çekmişlerse onuda koysana kendimi kaybettim koşarken hua[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
Ahaha malkavian fena kaptırmış kendini vurulunca salıyo kendini falan muah koptum =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
vuran benim.. mesafe kisa ve aci cok ondan kivrandi.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Mesaj tarihi:
Aheuahueh adam türk filmlerindeki gibi ölmüş ya ahah[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
Güzel fikir valla tulumda olcak acımazda oh parende falan atarım :P Çağatay üye ama mesaj atmıyo niye bilmiyorum sorarım. Ya eylülü beklemeyelim bidaa yapalım çok zevkli bea =D[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
O düşüşe yarıldım lol..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
dğer videolarıda koysanıza[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
Yazdık ya üye ama mesaj atmıyo hatta dün her yeri ağırdığı için yattı bütn gün ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
Birdahaki paintball indoorda ışıkları kapattırıcam:) karanlıkta yapalım bir el. şahane olur. fener getirsin herkez. Feneri olmuyan söler basit fenerler var bauhausta uygun fiyatlara toplar getiririm 1ytl kar yaparım ama üstüne:b[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Mesaj tarihi:
ben atmam kendimi betona
gerci toprak daha beterdi yerde dikenler falan filan
beton daha iyi...[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Mesaj tarihi:
ahehahe siz yattınız ben hiç yatmadım yere =P[signature][hline]Anubis feat. Nilay
Mesaj tarihi:
=P oturarakta yada ayakta gayet iyi işimi yaptım hatta2 kere yattım 10 sn faalan onlardada vuruldum yatınca kontrol edemiorm silahı nişan almaa kalksan önünde koskocaman tüp yeri[signature][hline]Anubis feat. Nilay
  • Yeni Oluştur...