ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 arkadaşlar bu sene bilkent işletmeyi kazandım. geleniniz varmı? nasıl bi bölümdür, iyimidir hoşmudur?[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 çok iyi bi bölüm.. hele bi de ciks bi insansan tamam :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bilkent hakkında çıkarılan tikky mekanı ciks dolu eleştirilerin ne kadar sağlam kaynaklara dayandırıyor insanlar hayret ediyorum bilkent işletme bilkentin mühendislik ve fen bölümlerine göre daha rahat olmasına rağmen eğer oraya birşey öğrenmeye gittiysen gerçekten birşeyler öğrenip çıkabileceğin bir yer ciks diye tabir edilmeyen diğer mütevazi(!) okullara göre çok daha iyi bir eğitimi war.. ama dediğim gibi öğrenme ihtiyacı ders çalışma isteğiyle gidiyorsan..bu iş için gelmeyen ve maksat sadece üniversite bitermek olan tiplerlede karışılacaksın yoğun oranda, ki göreceksin bir çoğu 55 tane dersten kalmış falan olucaklardır.. bilkent öyle bir üniversite ki kullanmayı bilenler bitirdikleri zaman paraya para kariyere kariyer demiyorlar..ama kendini tiky ve ciks diye tabir edilen insanlara kaptırırsan sonun pek hayra alamet değildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 eyvallah blade... kendimi kaptıracağımı zannetmiyorum. çünkü bunun için ne yeterli zamanım ne de param var... inşallah bizde paraya para kariyere kariyer demeyenlerden oluruz...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende ordayım hazırlık bıttı bu sene baslıcam gel mbırelıkte ders secelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sen git olum bilkente nassı olsa beraberiz keyfine bak :)[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tikky fln boş ver. sen adamsan her yerde eleman bulursun kendine. bilkent süper, işletme süper hayırlı olsun[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar