Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalan - Aşk

crysania

Öne çıkan mesajlar

yalan soylerse terkederim...
soyler sonra itiraf ederse af ederim...
o soyler ve sonra ben ogrenir benim ogrendigimi anlayip delikanlilik yapar gibi işte ben yalan soyledim derse sokakta gorsem tanimam...[signature][hline]
Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kasanova, 17 Ağustos 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
arklarıyla beraberken sende bi arkının shpasının arkasına saklan belki anlatır sende duyarsın asdasdas yani imkansız :) şüphelendiğin vakit 90% şüphende doğrusundur.

bunu sehpa olayıyla diil de acaba diom smn ayağından yapsak daha teknolojik ve güvenli olmaz mı :?? ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

vallah anlarsın...ama şöle önce atcak bi olta bulcaksın..okadar çok üzerine gitceksinki bu yalanın üzerine kendini bile inandırcaksın..sora oda inanır.kendinden bile şüphe eder.zaten yalan sölemişse itiraf eder.zararın neresinden dönülürse kardır hesabına.diilse baya bi ugrastan sora sinir krizi geçirir....eee bu durumda sende şaka yaptım hayatım diyip sarılıp öpersin...canımmm nasılda alındı dersin...geçer...yani umarım..[signature][hline]Öyle Değerliymişki Zaman,
Hep Acele Etmem Bundan!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...