Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalan - Aşk

crysania

Öne çıkan mesajlar

Yaws arkadaşlar sevgilinizin size yalan söyeleyip sölemediğini nasıl anlarsınız?? Ve ayrıca yakaladığınızda ne yaparsınız??

Bu konu hakkında tüm görüşlerinizi bekliorumm acil ihtiyacım var!!![signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SirAnubis, 12 Ağustos 2005 18:09 tarihinde demiş ki:
şüphelendiin konuyu anlat yardımcı oliim öyle pat die cvp verilcek bir konu değil bu

arkadaşları ve bnm hakkındaki gerçek görüşlerinden şüpheleniyorum da...:S[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

silme konusunda katılıyorum kesinlikle zaten en nefret ettiğim şeydir yalan ancak emin olabilme ahh şu şüphe denen olay yok mu çıldırtıo beni kararsızlık yön bulamama...ahh bn bu kelimeleri var ya s......mmm!!! Duymaya bile katlanamıyorumm yawsss...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Herkesin yaşadığı ilişki farklı boyuttadır. Bi tanesinin söylediği yalanı yakalarsın, fazla umursamazsın. 2 gün sonra da zaten ilişkini bitirirsin. Bi tanesi vardır, gerçekten kendini adamışsındır, ortadaki problemi çözmek istersin. Neden yalan söylediğini, buna neyin neden olduğunu öğrenmek istersin...

bunun gibi...[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself...
Sosyal ağlarda paylaş

Yalanlar Yalanlar Ah Yalanlar Yalanlar Göz Göze Bile Bile Utanmadan Söylenilen Sözler !!!

Oy oyy dilerim kimsenin başına gelmezz ne 2 günlük ilişki de ne de Deliler Gibi Yaşanan Bi İlişkide...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

İmkanı yok anlayamazin ben 2 sene boyunca yalan bi kisilik gördüm benim icin kendini farkli bi moda sokmus salak sonra bi anda sapıttı ... anlayamazsin ama eger yakalarsan hemen tavrini koy derim hiç acima gözyaslarina ..cünkü oda sana acimaz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ancalagan, 13 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
İmkanı yok anlayamazin ben 2 sene boyunca yalan bi kisilik gördüm benim icin kendini farkli bi moda sokmus salak sonra bi anda sapıttı ... anlayamazsin ama eger yakalarsan hemen tavrini koy derim hiç acima gözyaslarina ..cünkü oda sana acimaz

abicim ne kötü bi durum bu be yazık sana valla allah korusun öle bi durumdan herkesii ayy çok berbat bişi ya :-o[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

ne demiştim zamanında
memlekette kadın erkek eşittir ayrım yapmam döverim

:horace: yok ya o işin şakası. ben içime atar hiç bişey demezdim. insanlığımla onu ezerdim.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

[Bu mesaj Grzly tarafından 17 Ağustos 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...