crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yaws arkadaşlar sevgilinizin size yalan söyeleyip sölemediğini nasıl anlarsınız?? Ve ayrıca yakaladığınızda ne yaparsınız?? Bu konu hakkında tüm görüşlerinizi bekliorumm acil ihtiyacım var!!![signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Bence anlayamazsın..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Çok moral verdin be abicim saolll :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Anlayabilmen çok zor onun için inanmicaksın :D ama yalan sölediğini anlarsan ayrılırsın[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 "yalancıya dilenci kosunmu" derim cidden derim yani çekinmem dalga geçmiyorum[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 wayttt süperss haklısın aslında kimseye güvenmemek lazım ama hep yalnız hep şüphe nereye kadar yawsss...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sevgi karşılıklıysa yalan söylemesine imkan yok en ufak hareketinden anlarsın[signature][hline]Reality is a momentary dream,but a dream is reality for an eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: kermit, 12 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki: "yalancıya dilenci kosunmu" derim cidden derim yani çekinmem dalga geçmiyorum kosunnn be.......:-P[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ne konuda yalan ?[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 şüphelendiin konuyu anlat yardımcı oliim öyle pat die cvp verilcek bir konu değil bu[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 güven sarsıcak herhangi bi konu olabilir şüphe uyandıracak olan herşey dahil...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 said: SirAnubis, 12 Ağustos 2005 18:09 tarihinde demiş ki: şüphelendiin konuyu anlat yardımcı oliim öyle pat die cvp verilcek bir konu değil bu arkadaşları ve bnm hakkındaki gerçek görüşlerinden şüpheleniyorum da...:S[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 anlamak zor ama yalan soyleyen adamı(renkli yalan beyaz falan deil) sil gitsin..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bi şans vermen gerekir. Unutma ki insanlar hata yapabilir. Zaten seni üzmemek, düzgün bi ilişki yaşamak istiyorsa ikinci hatayı yapmaz. yaparsa da... selametle...[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 silme konusunda katılıyorum kesinlikle zaten en nefret ettiğim şeydir yalan ancak emin olabilme ahh şu şüphe denen olay yok mu çıldırtıo beni kararsızlık yön bulamama...ahh bn bu kelimeleri var ya s......mmm!!! Duymaya bile katlanamıyorumm yawsss...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Kadın yalan söyleyince anlamak zor... Sakladığı şey büyük bir şey ise anlaman çok zor. Kolay gelsin ne diyim...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 umm, paranoya yapıyo olabilir misin? Bu kadar kısıtlı bilgiyle burada kim ne dese eksik kalır, bunu biliyosun herhalde.[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 şöle bişi söleyim o zaman;bana yakaladığınız yalanları anlatsanız örnek olurdu biras..yaşanan tecrübelerden miğfer hazırliim kendime ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Herkesin yaşadığı ilişki farklı boyuttadır. Bi tanesinin söylediği yalanı yakalarsın, fazla umursamazsın. 2 gün sonra da zaten ilişkini bitirirsin. Bi tanesi vardır, gerçekten kendini adamışsındır, ortadaki problemi çözmek istersin. Neden yalan söylediğini, buna neyin neden olduğunu öğrenmek istersin... bunun gibi...[signature][hline]anforçunitli novan kenbi told vat dı meytriks iz... yu hev tu siğ it for yorself... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yalanlar Yalanlar Ah Yalanlar Yalanlar Göz Göze Bile Bile Utanmadan Söylenilen Sözler !!! Oy oyy dilerim kimsenin başına gelmezz ne 2 günlük ilişki de ne de Deliler Gibi Yaşanan Bi İlişkide...[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 yakalarsam soyledigi yalana bagli neler yapacagim..[signature][hline]alkol, en iyi dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Menkalinan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bence yinede bi şans daha verilebilir bence tabi 2. şansta baya bi yakın takip yapmak gerekir eee tabi tekrar güvenimi kazanması kolay olmaz :-)[signature][hline]70's 80' Hard'n'Heavy /// Sex Drugs R'n'R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 İmkanı yok anlayamazin ben 2 sene boyunca yalan bi kisilik gördüm benim icin kendini farkli bi moda sokmus salak sonra bi anda sapıttı ... anlayamazsin ama eger yakalarsan hemen tavrini koy derim hiç acima gözyaslarina ..cünkü oda sana acimaz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crysania Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: Ancalagan, 13 Ağustos 2005 21:26 tarihinde demiş ki: İmkanı yok anlayamazin ben 2 sene boyunca yalan bi kisilik gördüm benim icin kendini farkli bi moda sokmus salak sonra bi anda sapıttı ... anlayamazsin ama eger yakalarsan hemen tavrini koy derim hiç acima gözyaslarina ..cünkü oda sana acimaz abicim ne kötü bi durum bu be yazık sana valla allah korusun öle bi durumdan herkesii ayy çok berbat bişi ya :-o[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ne demiştim zamanında memlekette kadın erkek eşittir ayrım yapmam döverim :horace: yok ya o işin şakası. ben içime atar hiç bişey demezdim. insanlığımla onu ezerdim.[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? [Bu mesaj Grzly tarafından 17 Ağustos 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar