PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya bilkent tercümanlık kzndm gelcem ama daoc fln varmı oralarda sıkıntıdan patlamııyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 varsa bile tek basina oynarsin oole bilkentin ortami farklidir biraz[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 nasıldır? uzaylı mı bilkentliler yani uzaylı modunda kimse kimseyi takmaz mı yoksa kulağıma da gelan ve tırstığım kılabır :) ve tiki tabir ettiğimiz kimseler mi revaşta. ben kazandım da bilkenti ankaray taşınıcam işte ortam eğer öleyse köüt ama salla ya ben wowuma bakarım dersime bakarım :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bilkent = tikky cenneti:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Eh kısmen doğru kısmen yanlış Mühendislik + Fen fakültesi genelde mecburen piyasa, tikky işlerine girmezler(Girenler direak repeat çünkü) İktisat işletme tercümanlık güzel sanatlar falan daha "rahat" olduğu için insanların tozutma şansı daha fazla Zevkler konusuna gelince Bilkentteki insanları sadece sosyete muhabbeti yaptığını, gece hayatından başka hiç bir aktivite yapmadığını mı düşünüyorsunuz? Anime izleyeni de var, wow oynayanı da, ken do yapanı da, öyle bir tekdüzelik mevcut değil ! Yaz okulunda oynamıştım wow, yaklaşık 70 le 200 arası pingim değişiyordu güzeldi ama seneye gideriz, portları kapalı görürüz patlarsa bilemem yani Wow oynadım Bilkent'te yaz okulunda[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yani fen fakültesi iyidir. ben de zaten yüzeysel kimselerin gelmeyeceğini düşünüyorum fen fakültesine. bir zamanlar odtü'de combat flight simulatorculerin her gece dog fight yaptıklarını duymuştum. of of öle bişi varsa süper olur. onun dışında wowcu istemiyorum yanıma zaten herkes oynuyor bide sınıfta wowcu görürsek biter bütün üniversite'de derece yapma hayallerim. gerçi ari inek olsam bile zor da o iş :)[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BladeSinger Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 benim okuduğum bölümde(bilgisayar mühendisliği) arkadaşlarımın 4 ünden 3 ü online bir oyun oynuyor..yurt ortamlarını internet cafeye çeviriyoruz zaten genelde..fen fakültesindeysen tikky tip göremeyeceksin büyük ihtimalle çok fazla..nedendir bilmiyorum herkezi bir hırs bürümüş durumda oralarda, çalışıyorlar yani :) ha wow la fen fakültesi dersleri götürürüm diyorsan ilk sene belki giderde sonrası çok zor ikisinden birisini tercih edeceksin başaralı olmak niyetindeysen..neyse zaten kendin girince dersler başlayınca görürsün ayrıntları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 online oyunların portlarının kapanmasından korkmayın, sadece kazaa, gnutella portlarını falan kapatıyolar. o da mantıklı, millet bilkent'e sürekli kazaa'sı yüzünden virüs yayıyo, bu sefer hocalar çekiyo. bu bahsettiğiniz tikky kızlar falan bilinçsiz tabi bu konularda, yayıyolar virüsleri misler gibi =) şu ana kadar hiç bi online oyun portu kapanmadı. kapanmaz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kızlar güzel mi bare :D bn ingilizce bölümündeem teercümanlık[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 herkes `tiki` degil haliyle, iktisadi idari bilimlerle isletme fakultelerinde yogunlasmis durumda bu kitle. tabi muhtesem insanlar da yok degil. cok iyi bir okula geliyorsun, tebrik ederim ayrica.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: mayfer, 22 Ağustos 2005 16:12 tarihinde demiş ki: online oyunların portlarının kapanmasından korkmayın, sadece kazaa, gnutella portlarını falan kapatıyolar. o da mantıklı, millet bilkent'e sürekli kazaa'sı yüzünden virüs yayıyo, bu sefer hocalar çekiyo. bu bahsettiğiniz tikky kızlar falan bilinçsiz tabi bu konularda, yayıyolar virüsleri misler gibi =) şu ana kadar hiç bi online oyun portu kapanmadı. kapanmaz da. Valla bilkent in net politikası biraz değişken. Bu sene Bilnet diye bir şey getirdiler, nete girmek için çalıştırılan exe dosyası, Kazaa vs gibi programlar direk netten ban, Ares galiba sorun çıkarmıyordu lablarda insanlar deli gibi indiriyordu. Sorna yaz okulunda bir gün, torentler kapandı diye haber geldi insanlar isyan etti herhalde 3 gün sonra açıldı, son durumu bilemeyeceğim. mayfer bu arada ismin bana Cayfer beyi hatırlattı[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Dark_Soul, 21 Ağustos 2005 09:50 tarihinde demiş ki: bilkent = tikky cenneti:) lol abi düşünsene Daoc oynuyon Herifler 100 platin verip bi gömlek falan alıyorlar Giyip camelot city e gidiyorlar falan muhaha ne komik olur ya.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar