CwzX Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ben de giriyorum :hrr:[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: HymnOfSnuk, 19 Ağustos 2005 22:07 tarihinde demiş ki: yahu test çözüyorum geometri mesela... acayip bir huzurla doluyorum , böyle nirvana'ya eriyorum diyim. gidip bilemediklerimi soruyorum filan... yani bi eğlenceli , bi değişik. bi kaç ay sonra görücem ben seni dediğinizi duyar gibi oluyorum hehe. Daha cicim aylari bunlar okullar acilsin gecsin 1 kac ay gorcez seni :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sanırım ben de girecem.. 3.senem bitti ünide ama bölümü gelecek acısından biraz riskli buldum(matematik) şansımı denemeyi düşünüyorum ...[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bende katılıorum zaten önemli olanda katılmak değil mi =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: cuytherock, 21 Ağustos 2005 17:58 tarihinde demiş ki: sanırım ben de girecem.. 3.senem bitti ünide ama bölümü gelecek acısından biraz riskli buldum(matematik) şansımı denemeyi düşünüyorum ... Yav bırak Mehmet seneye bi' de bilgisayar master'ı yaparsın veya üniversitede kal Prof. felan ol güzeldir matematik ben hayranım şahsen...Yani ODTÜ'desin zaten bırakma bence bölümünü.[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. [Bu mesaj Cd- tarafından 21 Ağustos 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bana da giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: BladeSinger, 19 Ağustos 2005 15:30 tarihinde demiş ki: komik gelicek herkeze ama öss nin ve lisenin tadını çıkarın.. üniversite çok zor çoook.. gittiğiniz yere bağlı tabi, ben bilgisayar mühendisliğinde ağlamaktayım bol bol :) Eh üstad doğru söylemiş, ağzına sağlık[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 girerim herhal[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walandyl Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yine olmadı yaa... Herkes puanlar uçtu diyo da, bu üstlerdeki puanları uçuran adamlar kim??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 biz çocuk diiliz. yetişkin olduk artık , yetiştirdiler bizi ne akla hizmetse. hep çocuk kalsaydım be ![signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ulaaan bu halde olup da wow oynayabilsem. herşeye vaktim olur wow + ogame + omerta hatta gidip gidip diablo wc3 starcraft kasarım :((((((((((( bu arada büyüdük ya biz. öss'yi aşmış adam çol çocuk sayılmaz artık yau :P[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Benim de patimi kaldırasım geldi.Ne de olsa koca maratonu bitirdik.OHHHHHHHH BEEEE :)[signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: walandyl, 23 Ağustos 2005 02:37 tarihinde demiş ki: Yine olmadı yaa... Herkes puanlar uçtu diyo da, bu üstlerdeki puanları uçuran adamlar kim??? bi bulsam....[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar