Normand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 heheehgehe ben bı kasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Provoke yapacaksanız eger; Geçen gün burda bir arkadaş yazmıştı.İsmini hatırlayamadığım gibi o konuyu bulup gösteremiyorumda. 126 str gerisi hp Armor of destruction set hp takılar hp bonus dandirik gubidik bi silah hp bonus kalkan. Su an 45 im 2klarda baz hp var,940da defens var,(1000i geçer,ben gob pant giydim hp olayına)Yuzuklerim,kupelerimde yok ayrıca. Buffsuz harpy vokeliyorum,golemlerdede 1500buffla oluyor. Bence geri kalan tanklar yalan.Tank bu,diğerleri warior.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya bana yardım edın atack olcam sanırım 43 de cekıcem + 6 glaveyı elıme ama hp ye verırsem 90 larsam eger 51 de fılan alıyorum ılk sılah cekıyım dıyorum ne dersınız? [Bu mesaj Wrong tarafından 22 Ağustos 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Şimdi ben karar veremedim birisi dio 94 hp gerisi str veren tank olur (normal warrior) Ben hem hp olsun hemde yaratık kesebileyim istiyorum chitin set sornu değil para var +6/10 HP full alcam yarın bide güzel bi glave bulurum reduced yada harpoon fln offff kafam karıştı[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya bak bende glave var str ye bassam cekecem 43 de sonra full94 de kdar hp ye bascam ustumde full plate olunca zorluk çekermıyım yada demir goblın gıyerım sorarlarsa lr ıcin derim ? ne dersınız[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Buzi, 22 Ağustos 2005 21:58 tarihinde demiş ki: Provoke yapacaksanız eger; Geçen gün burda bir arkadaş yazmıştı.İsmini hatırlayamadığım gibi o konuyu bulup gösteremiyorumda. 126 str gerisi hp Armor of destruction set hp takılar hp bonus dandirik gubidik bi silah hp bonus kalkan. Su an 45 im 2klarda baz hp var,940da defens var,(1000i geçer,ben gob pant giydim hp olayına)Yuzuklerim,kupelerimde yok ayrıca. Buffsuz harpy vokeliyorum,golemlerdede 1500buffla oluyor. Bence geri kalan tanklar yalan.Tank bu,diğerleri warior. bu tanksa demek ki guzel bir tank bana talos u 1dk içinde alsın madem tank bu ...[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Voke icin dedim bak.Üstte yazıyor.Can you read? Ayrıca tank nedir abicim? Zaten warior tank olur,onun için extra birsey yaratmassın.Tank olmak kavramı var.Warioru talos a tank olsun diye extradan naaptıracagını sanıyosun? Yanlıssam düzeltin ben böyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 valla tank dedigin hem defans ı olur hemde gucu olur voke ıcın normal bu dedıgım bile yeter ben lvl 45 te 1200 hp ile rahatca buffsız full harpy cekıyorum ravenlar dahil sorun yok yanı tutupta bı tank talos u 3 saatte oldururse ben ona tank demem :D[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 talos 2bin fln vuruyormuş galiba :P ehh haliyle tanklık yapacam diyorsan sağlam def. hp olmalı arkadaşlarımdan gördüğüm genelde 1500 buff yerine %60 buff skillini kullanıyorlar o skilli alacakları zaman farklı giyiniyorlar chitin +7,8 /hp li eline hp veren aletler fln 7k ya yakın hpleri oluyor sonra kıyafeti çıkarıp shelleri giyiyorlar str li böylece bi kayıpları olmuyor elinede tek el bi clubla shiled alıp giriyorlar altına..healerda heal cut ettimi ölmeleri çok zor.. statlerin ayrıntılarını sorup yazarım sonra..şimdi server kapanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya bakın ben suan lvl 25 ım glave + 6 var lvl 43 de elıme alcam ama hp yi 90 larsam eger 51 de fılan alcam sızce ne yapıyım large breakerlada apostle gırınmezkı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 wrong en erken glave al bence sürekli deru,apos dönceksen üzerinede goblin (LR verio ya) süper olur.hp yi sora tamamlarsın..[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar