Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 arkadaslar NE hunter icin high dps petmi yoksa higharmor/hp petmi seceyim karar veremedim sizce hangisi daha iyi is gorur?Ve gelecek patchle petlere armor ekleyebiliyomusuz galiba bunun icin dps uygun gibi gozukuyor.. tesekkürler [Bu mesaj vengefuler tarafından 22 Ağustos 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 daha pvp de hiç petim ölmedi.Yani adamlar direk sana dalıyor.Petin canı bile gitmiyor nerdeyse.Kısa sürede en fazla damage i verebilmek önemli bence[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 su siteyi buldum baya güzel seyler anlatiyor petler hakkinda http://www.goodintentionsguild.info/petinfo#health Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 haklisin dps daha onemli saol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dps hayvanı olarak ne onerırsınız? zaten yenı patchde dps alırsan karlı gecceksın cunku armorda basabılıyormussun pete.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 broken teeth oyundaki en iyi pet gibi (attack speed 1.0)tabi lvl im yetmiyo daha ama:) King Bangalash da populer gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bide aklima gelmisken sorayim unleashed fury i kullaninca aspect of the hawk veya aspect of the cheeta nin etkisi gidiyormu yoksa bu sadece pet buffmi?[signature][hline]Live in Peace Fight for Honor Die for Glory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: vengefuler, 22 Ağustos 2005 21:28 tarihinde demiş ki: broken teeth oyundaki en iyi pet gibi (attack speed 1.0)tabi lvl im yetmiyo daha ama:) King Bangalash da populer gozukuyor king nerf yedi hızına. normal koşturma hızına. attack speed 1.2 bende hala öylemi bilmiyorum ama nerflendiğini biliyorum sadece.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Şu anda Broken Tooth en iyi seçenek gibi görünüyor, yeni patchten sonra level kastırmak da o kadar sıkıntı olmayacağından broken tooth en mantıklı tercih.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Broken Tooth gibisi yoktur , full beast master olarak sürekli 0,77!!! atack speedle saldıran bi hayvana sahip olmak inanılmaz zevkli oluyor, :D[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 BT nerflenecek denmişti bu patchde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 evet nerf diyolardı nerflenmesse deliririm, sırf nerf gelecek diye tamelemedim.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Nerflenecek[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben hiç bi yerde bu konuyla ilgili bi kaynağa rastlamadım , mümkünse BT'nin nerfleneceğiyle ilgili resmi açıklamayı nerde okuduğunuzla ilgili bir ling gösterirmisiniz , çünkü hem 1,7 patch notlarında böle bişey yazmıyor , hemde test realmindede böle bi durum yok[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Resmi kaynak hatırlamıyorum ama baya zamandır konuşulan bir geyik BT nerfi, hatta kinb B ile nerfelenecek demişlerdi KingB nerf yedi BT yemedi. Büyük ihtimal bu patch nerf yiyecek gibi. Hunter forumlarında broken tooth diye search edersen bya bi topik var hakkında bir tanesinden belki resmi bi açıklama bulursun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: FreEmoon, 23 Ağustos 2005 10:32 tarihinde demiş ki: Ben hiç bi yerde bu konuyla ilgili bi kaynağa rastlamadım , mümkünse BT'nin nerfleneceğiyle ilgili resmi açıklamayı nerde okuduğunuzla ilgili bir ling gösterirmisiniz , çünkü hem 1,7 patch notlarında böle bişey yazmıyor , hemde test realmindede böle bi durum yok link veremem çünkü linke bir search esnasında rastladım, ama okuduğum yer World of warcraft Official forumları, hatta biris yazış 1.0 attack speed mage ler için sakat bir durum vs vs gibi Ekstra bir bugı daha vardı, İlk alındığında Dash Level 2 oluyormuş fakat level 40 tan sonra bu skill kayboluyomuş çıkmıyormuş. İşte bunu düzeltecez demişti admin, birde attack speed konusunda nerfleyebilirzi demişlerdi, kesin bir şey demediler ama nerf gelebilir dediler düşünüyoruz üstünde çalışıyoruz bildiğimiz bir problem yazmıştı. bence burda link sormak yerine :D google ı dene heehhe ben orda görmüştüm :D[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 1.8de bütün petler yeniden gözden geçirilecek sadece BT için geçerli değil bu tabi uzuun süre var daha 1.8e o yüzden ben BTyi kasmaya başlıyorum kısa zamanda[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben tame ettim bile :) 1.7yi bekliyorum ki pek xpleri ayarlansın çabuk artsın LvLı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tavsanla gezen oldumu hic birde papagan DM de feci dovuyorlardi beni o papaganlar[signature][hline]remüs---> ezik mage (artik bi warrior bile dovemiyorum herkez olmus mos mos delikanli adam mor giyer mi ha ayip ayip) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar