tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 kayıpsız 2 hafta ardından lider , geçen hafta kendi sahasında 5 gol yiyen malatyasporu konuk ediyor. galatasaray güzel bir hava başladı lig başlangıcında. malatyada toparlanmak istiyecektir. alalım yorumları...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 maçın saati super yaa cidden ohh serin serin[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 2006 2007 fiksturu ne zaman yazıyosun ?[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 zamanı gelince.. ne var maç topiği açmakta kötü onu anlamadım :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gunu gelince acılıyo ya ondan...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 çok iyi bi hava yakaladık inşallah güzel bi oyunla galip geliriz[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Galatasaray yener diye düşünüyorum.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Maç kendi sahamızda. Oyuncular 2 haftalık maçlardan sonra çıkıcağı için daha hazır ve malatya geçen hafta 5 yedi bu da 5 golde buyuk hatalar var demek bunlarda mutlaka video'lardan izlenmiştir. Ben kazınırız diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gs rahat alır gibi geliyor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 beyler biletixte yarın ben bilet bulabilrimiyim bu maça yeni açık üst?zaten pahalı biletler yine kalırmı?caddebostan migrostaki biletixten alacam biletleri?? gişede bitmiş diolar.karaborsa da istemiorum para durumu az.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 arkadaslar bu mac berabere galatasarayda forvet yok herkes sakat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bitmiş olucağını sanmam ya maç günü biter gibi biletler bugün gidip baksaydın bi biletixe[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ya gerçi gidecem bostancıya,bugün bi uğrarım sahile inerken..ya abi akşama para elime geçecek bi arkadaşa daha bilet alacam.nese yarına da buluruz heralde.kalır heralde ızman[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 kalır kalır dert etme bu sene kombine alıp şu bilet uğraşlarından kurtuldum en azından oh akıl veriom böle etrafa anca:)[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eski açık bitse idi oraya gidecektik ama bitmemiş maalesef,büyük yönetim ya...[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 forvet yok mu hakan şükür-ümit karan noluyo?[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gs rahat alır gibi..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 walla atv de imam gol duası yapıodu malatya için :))) bnce kazanırız yaa 1-0 2-1 fln[signature][hline]when he reigns all was stopped... reignman rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 gs rahat alır 2-0 veya 3-0[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 rahat alır yorumları yapmayın ilk 2 hafta fener içinde aynı şeyler söylendi sonra noldu hiç bi maçı çıkıp oynamadan kazanamıosun bi türlü malatyada geçen haftaki skoru unutturmak için süpriz yapmaya çalışıcaktır belli olmaz[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: TRA_GS, 19 Ağustos 2005 20:55 tarihinde demiş ki: rahat alır yorumları yapmayın ilk 2 hafta fener içinde aynı şeyler söylendi sonra noldu hiç bi maçı çıkıp oynamadan kazanamıosun bi türlü malatyada geçen haftaki skoru unutturmak için süpriz yapmaya çalışıcaktır belli olmaz bence fb ilk 2 haftadaki maçları rahat alırdıda daum ve forvetteki beceriksizlik mi desem şanssızlık mı desem bilmiyorum[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 3 puani aliriz seyircimizle.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 manisa 5 atmış... yenemezsek manisadan 5 yemekten beter olur. kesin yeneriz o ayrı.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 şu maçtan özellikle şu maçtan 3 puan almak çok önemli 3te 3 yaparsak takımın iyice kendine güveni gelir 1-0 olsun bizim olsun diyorum[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Ronaldinhoavci, 19 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki: said: TRA_GS, 19 Ağustos 2005 20:55 tarihinde demiş ki: rahat alır yorumları yapmayın ilk 2 hafta fener içinde aynı şeyler söylendi sonra noldu hiç bi maçı çıkıp oynamadan kazanamıosun bi türlü malatyada geçen haftaki skoru unutturmak için süpriz yapmaya çalışıcaktır belli olmaz bence fb ilk 2 haftadaki maçları rahat alırdıda daum ve forvetteki beceriksizlik mi desem şanssızlık mı desem bilmiyorum konu fenerbahçe değil galatasaray kendi forumunuza...[signature][hline]RunUo Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar