Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Evdeki mp3 klasörümde olan mp3leri bi düzenliyim istiyorum. Ama sadece Id3 taglerle kısıtlı kalmıycak bu düzenleme bazılarının dosya ismini de deiştireceim. Bi de mesela aynı sanatçının parçalarını seçip Id3 tag içine albümü bi kerede yazabileceim bi program arıyorum. Böyle kapsamlı bi prog bilen var mı?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dB Power Amp'in id3 tag duzenleyicisi vardi. ben hepsini winampten yapiyodum gerci ama dedigim programada bir bak[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 idtag. En son 3. versiiyonu falan ol olması lazım.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 advanced mp3 catalog pro var, güzel bişe. track1 track2 diye rip edilmiş albümü şarkı sırasına göre veriyosun winampın cdlere yaptığı gibi internetten şarkı adlarını bulup isimlerini taglarını falan düzenliyor.[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 free-codecs.com sitesinde mp3tag diye bir program var o da cok guzel.[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar