Natural Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Dragonlance'in trükçeleştrilmiş kitaplarından şimdiye kadar güz alaca kış gecesi ilk bahar şafaği ikinci nesil yaz alevini okudum... yeni bir çağin doğuşunu aldım daha başlamadım başlamadan önce okuyan warsa!serinin diğer kitaplarından farklı bişey warmı yoksa yine aynı mı?önceki kitaplar anlatış tarzı olarak aynıydı bu sefer farklı bi yazar olduğu için wies&hickman yokluğu farkediliomu?[hline]No job No school No money NO PROBLEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Tabii farkedilir sonuçta 2 ayrı kişilik ama bu kötü olduğu anlamına gelmez. Tarz farklı tabii.[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !'`'` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 + we - olarak ne gösterebilirsin?[hline]No job No school No money NO PROBLEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 20nin üzerinde kitabını okudum..margaret weis is the best..bunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama margaretı okuduğun zaman işte bu budur diosun ve margaret olduğunu biliyorsun..diğerleri bayıyıor.. bu arada normal tabiiki bu,sonuçta dünyayın yaratıcıları daha iyi roman yazar değilmi?[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ii oldu bende ilkbahar şafağını yeni bitirdiydim[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 dl ile ilğili okuduğum 17 kitapda weis ve hickman ikilisinin yazdıkları en iyilerdi ve don perrinde aynı şekilde ikinci nesil gayet güzel olmuş bence anlatım farkı var tabi ama güzel bir kitap gibi gözüküyor bende daha başlarındayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Don Perrin Margaretın kocası olduğu için sorun çekmiyor..[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk [Bu mesaj Gilean tarafından 10 July 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Gilean, 10 July 2003 22:58 tarihinde demiş ki: Don Perrin Margaretın kocası olduğu için sorun çekmiyor..[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk [hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ayrıldı onlar :( [Bu mesaj Deep-Night tarafından 10 July 2003 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 LAN?Ne zaman kaçırdım ben bu olayı????Alla alla..margeretla mailleşiyoruz o kadar..kocamla kitap yazıyorum fln diodu..ne zaman ayrıldılar?[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 kocasi Don Perrin zaten Margaret Weis'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Hellhound gördüğün gibi demişim bunu ama aytrılmışlar:([hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ya ben kicimla okudugum icin mesajlari pardon hehe yani nasil anladiysam sey olmus... oyle sonra ben oyle anlayinca... yani... [mental note: bir daha mesajlarin hepsini okumadan cewap yazilmayacak, okurken de ayni anda film izlemeden dikkatli okunacak...][hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ahuauha[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 raistlin tarihcelerini oku hem raistline tapıosun hemde margaret weis teyzeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 raistlin out palin in[hline]No job No school No money NO PROBLEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 . [Bu mesaj Khirsah tarafından 12 July 2003 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar