Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Formula 1 Istanbul Park (telefonumdan)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Babam sagolsun f1 team'de olduğu için cok güzel seyler getirdi az önce bana. Bende Fernando Alonso hastası olarak hepsinin ayrı bir degeri var =)

İlk önce söyle baslıyalım.

[spo1=Alonso'nun şapkası][/spo]

[spo3=Alonso yarış sırasında][/spo]

[spo4=Tribünlerden görüntüler][/spo]

Şimdi geldik video'lara.
Telefondan çekilmiş videolar ancak bunlar. Amatör kamera ile var ama dosya büyüklügü baya yüksek sanırım upload edemem =)

Video Download İçin Tık

Videoları destekleyen playerlar: Quicktime, Realplayer veya Nokia Multimedia Player.

edik: sadece alonsonun fotosu varmış.. [signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 21 Ağustos 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Benim cogu arkadasin fotograf makinasi ve kamerasinda kaldi, telefonla cektigim birkac taneyi upload ederim ilk firsatta.

Baban takimdaydi da yaristan once/sonra piste bile inmedin mi sen de..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Mesaj tarihi:
Yarışa ben gitmedim ne yazikki, babam renault fabrikasında çalışıyor (bursa) şef oldugu için tribun altına falan almışlar 1 saat orada kalmış ama fotograf cekmemis nedense sonrasında tribune gecmis. sesten cok rahatsız falan olmus. bana söyledikleri.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
  • Yeni Oluştur...