_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 www.feetman.com Sinirlerinize Hakim Olun Ama:) :) Sonra Uyarmadı Demeyin[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 he biliyom binlercen pencere açıyo dönüp duruyo xp de çıldırmıştı[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 off bütün siteler kapandı[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:... Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- ) Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik... Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 "Yu ar en idiyıt ahahahahahahhaha" Walla Mad_Can da xp vardı onda delirmişti aalet bende 98se var bi ctrl+alt+del ve görevi sonlandır ile hepsi bitti gitti. Ee tabii nede olsa yılların deneyimi var 98de yer mi öyle yeni yetme şakaları:))[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 xp de deliriyor kapadınmı binlerce açılıyor 98 de sorun olmuyo ehue[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Oh be Undying yarım saattir kasıyom kapatmak icin alt+F4 diosun yu ar idiot cıkıyo ahuahuah cok komik ya ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Youdontknowwhoiam[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bu sayfanın benzeri daha önce de şeedilmişti foruma.. baya bi tepki topladıydı koyanlar. [uyarı] sazanlamadan önce bi uygulamanız falan varsa kaydedin ondan sonra tıklayın. [/uyarı][hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yeter kardeşim yeter ya! işiniz gücünüz yok mu? bir de utanmadan eğlenceli site diye yazıyorsun ayıp ya!!! açmayın şöyle aptal aptal şeyler birinin önemli birtşeyi olsa da kaybetse ne olacak? nasıl ödiceksin bunun hesabını?? basit bir özür yeter mi sence? pişman olacağınız şeyleri yapmadan önce düşünün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 eh baştan zorlamamış ki adam yani ben de tam açıyordum okudum kapadım ehe[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yahu ne demek zorlamamış tek dediği sinirlenirinize hakim olun uyarmadı demeyin bundan bunu mu anlarsın? 2392349 değişik şey var internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 iyi tıklamasaydın sen de Raid3r lol her gördüğün şeye tıklarsan böyle olur Şaka bir yana baştan uyarması gerekirdi arkadşaın hata yapmış bence de[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: _UndyinG_, 12 July 2003 00:34 tarihinde demiş ki: Sonra Uyarmadı Demeyin uyarmış?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 uyarmış da başka şey için uyarmış siteye girmeyin kötü birşeyler olabilir dememiş[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar