Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Suanda klibi oynuyo, ne mutlu bize, demekki politik savas alanı eurovisiondan baska yerleree de cıkabiliomusuz 1. olarak[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Hey ya$asin.. :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ooo sevindim adımıza.. İnsan küçük şeylerle nasılda mutlu oluyor..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ılk defa turkce sarkı cıkmıyokı kac kere athena gordum ben sora turkey top ten gıbı bısey cıkmıstı bı suru ebru gundes vs vardı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ben açıkçası mutlu değilim. Bilmiyorum zevkler tartışılmaz ama türkiyenin reklamı Sertab Erener'in bana göre en dandik şarkısıyla olacaksa olmasın daha iyi. Kadının mükemmel şarkısı var kaç tane en kötüsü bu, onu bırakın bir sürü güzel grup var türkiyede keşfedilmeyi bekleyen bu şarkı iğrenç kalıyor yanlarında. Ayrıca AssassiN'in dediği doğru world chart express'de türkiye top ten'i var uyuz british herifin teki okuyamadığı türk isimleriyle şarkıları annatıo "...and this week's number one in turkey is umm... aebrue gandesh... well... that's it for turkey." hnnn znnnnn belki de sadece ben uyuz oluyorum?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 world chart express te mi çıktı yoksa unpaused de mi? said: Sintisyzer, 23 June 2003 18:15 tarihinde demiş ki: Suanda klibi oynuyo, ne mutlu bize, demekki politik savas alanı eurovisiondan baska yerleree de cıkabiliomusuz 1. olarak[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 nası çıktı türkiyenin listelerini gösterirkenmi çıktı yoksa normal bi program da flnmı daha önce çıkanlar türk listelerini gösterirken klibinin bir kısmını göstererek athena fln. bu öle değil heralde[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds Linked by an endless thread Impossible to break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 vay be Mtv ye de çıktık ya artık ölsemde gam yemem :)[hline] Sothi nuinkua tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 daha oncede çıktı bazı tükçe pop şarkılar emel m. (soyadını hatırlayamadım m ile başlıyordu :)) kısa bir süre için 7. sıraya çıkmıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam. klibi çok salaktı ama eheh nefret etmiştim mtv de izleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: geberik, 23 June 2003 23:19 tarihinde demiş ki: daha oncede çıktı bazı tükçe pop şarkılar emel m. (soyadını hatırlayamadım m ile başlıyordu :)) kısa bir süre için 7. sıraya çıkmıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam. klibi çok salaktı ama eheh nefret etmiştim mtv de izleyip. emaleth mi? :) *!terliğe karşı hazırlanır*[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 dumanın klıbıde oynamıstı ne alaka ama gormustum hatta sok bıle olmustum demek bız bır seyler yapıyoruz...[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hayır arkadaslar turkey top ten listee fln diil bildiniz unpaused da cıktı[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 türk insanı olarak çok mutlu oldum. inşallah başka videolar da unpaused da çıkar. nez, petek dinçöz, davut güloğlu falan çıkmasında... said: Sintisyzer, 24 June 2003 01:23 tarihinde demiş ki: hayır arkadaslar turkey top ten listee fln diil bildiniz unpaused da cıktı[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bence çıkması doğal sonderece kaliteli bir klip ve şarkı avrupanın en iyi şarkısı bu şarkı çıkmasında mtvde ne çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 olahey ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: trikeratops, 24 June 2003 19:43 tarihinde demiş ki: türk insanı olarak çok mutlu oldum. inşallah başka videolar da unpaused da çıkar. nez, petek dinçöz, davut güloğlu falan çıkmasında.. Abi sinir oldum yaw bu saydıklarının klipieri oynuyo Pentagram-Bir klip begenilmedigi için oynatılmıyor.Ben de bu dediklerimizin kliplerinden nefret ediyorum nolacak....[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 MTV'de sanki bir tane Iced Earth yada Blind Guardian klibini unpaused'da gorduk de pentagram çalackalar :-D[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yok yaf onu mtv için demedim genel olarak dedim[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 baya normal sarkılar listesine koydular bugunde gordum[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Ben Emre Altuğ'un bir önceki klibini MTV'de görmek isterdim. Çok iyi klip bence.[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 25 June 2003 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 hollandada top 40da 11. sirada[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 "Sanirim"i fazla..[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar