Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sertab Erener MTVde

Sintisyzer

Öne çıkan mesajlar

Ben açıkçası mutlu değilim. Bilmiyorum zevkler tartışılmaz ama türkiyenin reklamı Sertab Erener'in bana göre en dandik şarkısıyla olacaksa olmasın daha iyi. Kadının mükemmel şarkısı var kaç tane en kötüsü bu, onu bırakın bir sürü güzel grup var türkiyede keşfedilmeyi bekleyen bu şarkı iğrenç kalıyor yanlarında. Ayrıca AssassiN'in dediği doğru world chart express'de türkiye top ten'i var uyuz british herifin teki okuyamadığı türk isimleriyle şarkıları annatıo "...and this week's number one in turkey is umm... aebrue gandesh... well... that's it for turkey." hnnn znnnnn belki de sadece ben uyuz oluyorum?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

world chart express te mi çıktı yoksa unpaused de mi?
said:
Sintisyzer, 23 June 2003 18:15 tarihinde demiş ki:
Suanda klibi oynuyo, ne mutlu bize, demekki politik savas alanı eurovisiondan baska yerleree de cıkabiliomusuz 1. olarak[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Sosyal ağlarda paylaş

nası çıktı türkiyenin listelerini gösterirkenmi çıktı yoksa normal bi program da flnmı

daha önce çıkanlar türk listelerini gösterirken klibinin bir kısmını göstererek athena fln. bu öle değil heralde[hline]We`re sharing one eternity Living in two minds
Linked by an endless thread Impossible to break
Sosyal ağlarda paylaş

said:
geberik, 23 June 2003 23:19 tarihinde demiş ki:
daha oncede çıktı bazı tükçe pop şarkılar

emel m. (soyadını hatırlayamadım m ile başlıyordu :)) kısa bir süre için 7. sıraya çıkmıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam. klibi çok salaktı ama eheh nefret etmiştim mtv de izleyip.
emaleth mi? :) *!terliğe karşı hazırlanır*[hline]wastiee
Sosyal ağlarda paylaş

türk insanı olarak çok mutlu oldum. inşallah başka videolar da unpaused da çıkar. nez, petek dinçöz, davut güloğlu falan çıkmasında...
said:
Sintisyzer, 24 June 2003 01:23 tarihinde demiş ki:
hayır arkadaslar turkey top ten listee fln diil
bildiniz unpaused da cıktı[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trikeratops, 24 June 2003 19:43 tarihinde demiş ki:
türk insanı olarak çok mutlu oldum. inşallah başka videolar da unpaused da çıkar. nez, petek dinçöz, davut güloğlu falan çıkmasında..

Abi sinir oldum yaw bu saydıklarının klipieri oynuyo Pentagram-Bir klip begenilmedigi için oynatılmıyor.Ben de bu dediklerimizin kliplerinden nefret ediyorum nolacak....[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom
Bazı cevaplar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...