Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

thinkgeek.com t-shirt'leri

mayfer

Öne çıkan mesajlar

Şu tişörtlerim bikaç haftaya gelicek.. Bakınız:

[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
yıkarken t-shirt ü ters çeviriyorsun
tekstil sektörü çok gelişmiş tr de
yurt dışına üretim yapılıyor
merak etme adam gibi yaptırırsın bişi olmaz
araştırmadım neresi iyi yapıyor falan diye ama taksimde vardı baskı t-shirt yapa nyer
görmüştüm bir zamanlar.. işim düşmedi ama yaptırmayı düşünüyorum yakında. piyasadaki t shirtler cok banal gelmeye başladı[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

yıkarkende utulerkende ters cevirirseniz bir problem olmuyor,ben kendi t-shirtimu kendim evde basiyorum renkli photosmart printer var hp'nin ozel baski kagidi var koyuyorum basip utuluyorum t-shirtin ustune ters yikayinca problemsiz duruyor hepsi.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!
Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vesmor, 22 Haziran 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
yıkarkende utulerkende ters cevirirseniz bir problem olmuyor,ben kendi t-shirtimu kendim evde basiyorum renkli photosmart printer var hp'nin ozel baski kagidi var koyuyorum basip utuluyorum t-shirtin ustune ters yikayinca problemsiz duruyor hepsi.

Ya hakkaten problem olmuyor mu öyle.. Ben de de var HP photosmart ama güzel olmaz, yıkamada çıkar diye kasmadım.. Seninkiler dayandı mı yıkamalara felan..[signature][hline] Deus Ex Machina
Sosyal ağlarda paylaş

ters çevirip yıka ne demektir allah için..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bi gaz aldım 3 tshirt..... 5 er kere giymemişimdir, hertaraflarından iplikler falan fırladı... siyah olanın rengi soldu (hiç yıkanmadığı halde !)

yani geyik falan ama.... değmez.... hakkatenn acaip dandikmiş[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caglar35, 09 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
bi gaz aldım 3 tshirt..... 5 er kere giymemişimdir, hertaraflarından iplikler falan fırladı... siyah olanın rengi soldu (hiç yıkanmadığı halde !)

yani geyik falan ama.... değmez.... hakkatenn acaip dandikmiş
biz yaptıralım bunlaran[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

ben basarım any key e orda[signature][hline][/b]Msn adresim
Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...