Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Şu tişörtlerim bikaç haftaya gelicek.. Bakınız:[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisiKoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail MeJean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Hepsi muhteşem hatta bir ara bizim buradaki baskıcıya bu resimleri verip tişört bastıracaktık biz :lol:[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 olm nasıl türksünüz siz :) beğendiginiz bir baskıyı götürün bastırın t-shirt e istanbulda yapan pek çok yer var[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Baskı olayı hassas bir olay. 2 yıkanışta pullanır Türkiye'de yaptırılanlar. Dahası ; deriye zararlı oluyor 10 dolarlık baskı makineleri.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 2 yıkayışta pullanmayan nerede yaptırılır istanbul da ? kaça patlar bi de deriye temas olmadan etkisi nasıl oluyor onu anlamadım..[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yıkarken t-shirt ü ters çeviriyorsun tekstil sektörü çok gelişmiş tr de yurt dışına üretim yapılıyor merak etme adam gibi yaptırırsın bişi olmaz araştırmadım neresi iyi yapıyor falan diye ama taksimde vardı baskı t-shirt yapa nyer görmüştüm bir zamanlar.. işim düşmedi ama yaptırmayı düşünüyorum yakında. piyasadaki t shirtler cok banal gelmeye başladı[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yıkarkende utulerkende ters cevirirseniz bir problem olmuyor,ben kendi t-shirtimu kendim evde basiyorum renkli photosmart printer var hp'nin ozel baski kagidi var koyuyorum basip utuluyorum t-shirtin ustune ters yikayinca problemsiz duruyor hepsi.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: vesmor, 22 Haziran 2005 20:26 tarihinde demiş ki: yıkarkende utulerkende ters cevirirseniz bir problem olmuyor,ben kendi t-shirtimu kendim evde basiyorum renkli photosmart printer var hp'nin ozel baski kagidi var koyuyorum basip utuluyorum t-shirtin ustune ters yikayinca problemsiz duruyor hepsi. Ya hakkaten problem olmuyor mu öyle.. Ben de de var HP photosmart ama güzel olmaz, yıkamada çıkar diye kasmadım.. Seninkiler dayandı mı yıkamalara felan..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 413 requested entity too large, yorumsuz[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Access to the requested resource is verboten. Don't try it again -- it won't help. Umkay? Umkay.[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 lol :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hic problem olmuyor ama ters cevirip yika ve tek ba$ina yika.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 heyo epeydir aradığımı da burda buldum sonunda ısmarlarım bi ara :)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ters çevirip yıka ne demektir allah için..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Tekstilde Dünya 1. liği oynuyoruz diye biliyorum . Marka ve etiketler dısarda basılıyor . Üretim bizden olması lazım[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bi gaz aldım 3 tshirt..... 5 er kere giymemişimdir, hertaraflarından iplikler falan fırladı... siyah olanın rengi soldu (hiç yıkanmadığı halde !) yani geyik falan ama.... değmez.... hakkatenn acaip dandikmiş[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tişörtler süper harbi.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bombaymıs yaf bu :) said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Caglar35, 09 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: bi gaz aldım 3 tshirt..... 5 er kere giymemişimdir, hertaraflarından iplikler falan fırladı... siyah olanın rengi soldu (hiç yıkanmadığı halde !) yani geyik falan ama.... değmez.... hakkatenn acaip dandikmiş biz yaptıralım bunlaran[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arakdaslar bahsetmeyi unuttum, tisörtlerim geldi bu arada, cillop gibiler eheh : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 nası ya? hangi site?[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 panteshilea..... öle hergün giyme, çook çabuk bozuluolar. özellikle havuza fln sakın![signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 2+2=5 i alacağım birde hacker work shirt :P[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 buyrun hata size heheahea[signature][hline]karnım aççç!googlecik (:çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben basarım any key e orda[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar