mayfer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 www.thinkgeek.com'de gezerken çok hoş geek t-shirtleri buldum. bazıları odamda tek başıma olmama rağmen güldürdü cidden. t-shirtleri görmek için: [spo=tık] [/spo] daha bulursam eklerim.[Bu mesaj mayfer tarafından 28 Ocak 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj mayfer tarafından 28 Ocak 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hahahaha süper All mybase are belong to us tshirt ünden istiyom mümkünse :) Edit : hahahaha bide all your base değil all my base yapmış adamlarr. bi daha yarıldım [signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me [Bu mesaj Predator- tarafından 28 Ocak 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 lan party yapanlar burdaki tshortden alsın ekiekeik[signature][hline]playingarena i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 güzel tişörtler, yaz gelsin ama önce[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 thinkgeek bir ara türkiyeye ürün yollamıyordu. daha doğrusu türkiye de ki bankaların kartlarını kabul etmez olmuştu. umarım tekrar turkiyeye satış yapmaya başlarlar.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TooRan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yaa...ben de istiiyyooommm :-p[signature][hline]--------------------------------------------------- Sıkıldım Tarih_Hastası'nın c/p lerinden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 düz siyah veya beyaz t-shirt alıp, baskı kağıdına print edip yapılabilir aslında bunlar. çok isterim bu t-shirtleri. cidden süperler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Aslında gerçekten güzel esprili tişörtler ama bazı insanlar tarafından önyargılanmanıza sebep olabilir giymek. O açıdan sakat olaylar.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Anavatanımıza saldırırlarsa olası gazete manşetleri demişsiniz.. Belki ilk başlarda olayı kendi adlarına bir zafer veya reklam havasında vereceklerdir veya methiyeler düzüp yapmaya çalıştıkları işgali mazur göstermeye çalışacaklardır. Ama ilerleyen zaman ile onurlu bir halkın bağımsızlık savaşına tanık olup belkide yaptıkları saçmalık ve hata üzerine manşetler atacaklardır. Ama ne olursa olsun, savaş öncesi veya süresince ne yazılırsa yazılsın, savaş sonrası tüm dünyadaki gazetelerde tek bir manşet olacaktır:Bağımsız TÜRKİYE Cumhuriyeti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bunu giyen kızın addını dağlara yazarım, hemen dağa kaçırırım. ama nerdee şimdiki kızlar mng delisi 6 km. kuyruk dedikodu meraklıları.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 chix0r'a ben de bayıldım :) bi gün kız arkadaşıma alabilirsem kesin alırım ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 i see fragged people ve lan party tam bizim patilere göreymiş :P[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 vayy süper ya bunlar [signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.[Bu mesaj yevaud tarafından 29 Ocak 2005 08:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Buradan gecen hafta There's no place like 127.0.0.1 tişörtü ve No, I'll not fix your computer tişörtü ve travel mug ı sipariş ettim. Bu hafta gelir heralde, harika bir site.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bu da yan odamdaki arkadasta var eheh. Adamin giysilerinin ve esyalarinin yarisi buradan[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bunu da abim kız arkadaşına almış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bunu istiyorum[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 abi bunlar bir yerden bastırılır buradan almaya gerek yok bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Vallahamı diyosun lord :)[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 güzelmiş[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 :D iimiş[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: mayfer, 29 Ocak 2005 12:02 tarihinde demiş ki: bunu da abim kız arkadaşına almış :) lol sevgilim de bana bundan aldi =p hastasiyim en cok giydigim tshirtlerimden biri =] hatta kendisinde de erkek versiyonu var aynisinin, evde otururken beraber giydiimiz de oluyo ama disari ole ikimiz de giymisken cikmioruz lol =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Hmph Arkadaslar, thinkgeekten siparis verdim demistim ya hani, arkadasim az once mesaj atti ve adamlarin denyoluklarini anlatti, ben zaten tatil matil ayagina takip etmiyordum siparisi, ona gidicekti ondan alicaktim. Direk eksisozlukten copy paste yapiyorum 1 aylik siparisimizin hazin oykusunu. 2 arkadas beraber verdik siparisi, adam daha once onlarca sipariste bulunmus bu arada. said: daha once ayni isim, adres ve kartla elektronik esya gonderttigim yere t-shirt yollayacakken "uzerinde adresiniz olan resmi bir dokuman lazim" diyen, onu hemen fakslayip mesaj attiktan sonra "yok... almadik biz" demeleri bir hafta suren, sonunda yeni bir siparis verildiginde faks makineleri cevap vermeyen, "faks makineniz acik mi yahu" e-mailine cevap iki gun icinde gelene kadar tekrar faks cekilen, bundan birkac gun sonra "begenmedik faksinizi, kredi kartinizin da faksi lazim" diyip komedi yaratan, "yuh bari kredi kartini yolliyim ben siz takilin" e-mailine "yok yok fotokopisi yeter" cevabini vermeyi bilen fakat kart fotokopisi istemelerinin uzerine bir hafta gecmis olmasina ragmen ancak "kartin tamami gozukur mu olsun" lafina yine 2-3 gun gecikmeyle "yok yok son 4 rakam gozuksun yeter" cevabini veren, uzerine 3-4 gun icinde bir yere gidilip kartin fotokopisi cekildikten sonra faks yollamadan once maillere bakildiginda saka gibi "bu dediklerimizi bir hafta icinde tamamlayamadiginizdan dolayi siparisinizi iptal ettik" maili yolladigi gorulen, ciddiyeti tartisilir, profosyonelligi havada, artik basarisiz kurum. 28 aralik 2004 - 28 ocak 2005 arasi cebellesmenin sonucu: 19 adet e-mail, thinkgeek yanitlarinin ortalama cevap suresi: 2 gun 2 adet uluslararasi faks 1 adet fakslanamamis kredi karti fotokopisi iki kere iptal edilmis 150lik iki kisinin ortak siparisi su anda fikrimi sadece bir ozur e-maili yaninda 3 adet uluslararasi faksin degeri kadar bir indirim degistirebilir. (aib, 28.01.2005 16:05)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu [Bu mesaj Penthesilea tarafından 29 Ocak 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 "viva la relativity", "geek inside", ve arkasında penguen olan, önünde linux yazan tshirtlerim bir kaç gün önce geldi.. gerçekten çok güzeller... "bow before me for i am root..." benzeri tshirtler çok daha kral fakat çevremde onları anlayacak insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar