Reactive Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 paraya sıkıştımda :P biraz fikir üretelim belki zengin oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 1m$ mı lazım sana hmm :)[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 paticigi satalim herkeze paylastiralim parayi :-P[hline][i]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 urza yı clonlayalım insan sarrafına sokalım[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: DynamicK, 14 September 2003 14:16 tarihinde demiş ki: urza yı clonlayalım insan sarrafına sokalım :D[hline][i]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 urzayı klonlayıp dünyayı ele geçirelim.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 insan sarraffında ne zamandan beri 1.000.000 $ weriolar? bence loto falan oynaman lazım başka çözüm yok yani pat diye kazanılmaz.tek şans loto oda bilmem kaç milyon kişinin arasından sana çıkarsa falan filan.parasız da yaşarsın boş wer en iyisi.[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 önce ilk onbini kazan sonrasına yardmıcı oluruz.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Urza'yı klonlarsak çok tehlikeli yalnız. Dünya'da şu anda 4 milyar 499 milyon 499bin 999 insan tek bir urza'yı kontrol etmekte güçlük çekiyo. Urza'ların sayısı 100'ü geçerse, dünyanın sonunun geldiğinin resmidir.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 türkiyede bu para adil ve şerefli yollarla kazanılamaz bukadarını biliorum zaten bizim kasada yoktur 1m$ fln 250 bin fln vardır dipnot:250bin tl [hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay [Bu mesaj Obscura tarafından 14 September 2003 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 tr de zorda yurt dışında yaratıcı bi fikirle zamanla ii para kazanabilirsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Nedemek adil ve şerefli yollardan kazanılamaz! Laflarınızı biraz daha dikkatli seçin kimsenin şerefini ağzına alamassın terbiyeli ol! ( 1 milyon dolarım var diye demiyorum ) Kazanabilirsin çalış çok çalış daha çok çalış ve en önemlisi çevre edin. Şunu unutma çevren yoksa kazanamassın! Herkes neden yurtdışında kazanabileceğini sanıyorki. Herkes neden TR'de eşitlik yok çığlıkları atıyor??? Dünyanın neresinde eşitlik var? Amerika başkanına yakın olmassan nasıl ırakda veya amerikada devlet işi alıcaksın? Avrupada natoda tanıdıkların yoksa nasıl nato muthahitlik belgesi alıp nato ihalelerine giriceksin? Yurtdışı dahamı adil dahamı eşit? YALAN! Çevre sahibi iş bağlamayı bilen bir adamla çevresi olmayan iş bağlamayı bilmeyen bir adam nasıl aynı kefeye konur? Devletle bağlatılı iş yapmadan 1milyon kazanman için loto filan gerek veya süper farklı tek senden başka kimsenin akıl etmediği bir proje geliştirmen lazım. Yoksa kazanamassın. Bu varsayım 0 dan başlamak için yoksa 50 trilyona otel kurup tabikide senede 3-4 milyon dolar kazanma şansın var. Hiç kimse anasının karnından zengin doğmadı o devlet ihalelerini alan adamlar babalarının hayrına almıyor o baglantıları email ile yapmadılar küçükten büyüdü herkes. İlk adam yalamaya alışacaksın sonra zeki olucaksın ve doğru zamanda doğru yerde bulunacaksın. Sonra seni yalamaya başlıyacaklar dünya böyle dönüyor. Bu dünyayı değiştirmek için uğraşır kafa yorarsan 50-60 yaşına geldiğinde elinde kitap olucak kadar hikaye cebinde ise bir delik olur. En önemlisi iş hayatında pratikdir pratik olmadan bilgi hiç bir işe yaramaz. Birde şu var kimse sana 1milyon dolar kazanmana yol açıçak bir iş bilse söylemez :) Herkesi rakip olarak görmelisin iş hayatında işde arkadaş olmaz dost olmaz kanka olmaz ortak vardır ÇIKAR ORTAKLIĞI![hline]Türk doğdum Türk ölürüm! Ne mutlu Türküm Diyene! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Az da olsa bir sermayen var ise bende fikir de projede var. Üstelik hazır nerdeyse yapılan bir şerefsizlik sonucu elimde kalan bir proje. Reklamcılıkla ilgili gerekli şeyler windows tabanlı bir host,sağlam bir webmaster(özellikle güvenlik konusnda). İşinin ehli bir cracker,hacker(sistmei test etmesi amacıyla) ve iyi bağlantıları olan bir adam (reklam almak şirketleri bağlamak için). Eğer bunları bulurum bens ana diyen varsa projenin programsal kısmı falan filan herşeyi hazır.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 sürümden.. :D[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Lixad Kiar Tahminim böyle bişimi ? Aha Sen Zaten Bizdensin Olm Ya Sen Bizim Programcımızsın :)[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Biraz çakal birazda çalışkan olucaksın.[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Arthur_HellsFire, 14 September 2003 17:22 tarihinde demiş ki: Lixad Kiar Tahminim böyle bişimi ? Aha Sen Zaten Bizdensin Olm Ya Sen Bizim Programcımızsın :)[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Programcınız falan diilim haberin olmadımı daha?. Caner sağolsun ayrıldım ben.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Symoon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Hortumlayal1m IMF'yi herkese 1m dü$er.. Zaten ustay1z bu i$te..[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 recall ne die gaz oldunki ben çalışara türkiyede bu şartlarla kazanılamıycaana inanıorum benımlede doru konuş karşında 5 yılllık arkadaşın yok eğer kazanılıcaana inanıosan adam gibi sölersin[hline]Mr. Molko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ya kazananlara bişi demiorum ya lafın gelişi söledim kazanamaz die heralde iddia etmedim nebilim adam çok gaz olmuş öle HAYIR KAZANAMAZ NEDEMEK EFENDIM! fln demedım kazanamaz dediim zor kazanır yanı bu kriz işsizlik çalışanların durumu ortada zaman ister yanı[hline]Mr. Molko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 illa üç kaıt gerekmezde büyük oynıycaksın bunun içinde tecrübeli olman gerekir işini bilmeden kazanamassın[hline]"Aşk, eşeğe bile dansettirir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 futbolcu olacan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 yahu şu genellemelerden kurtulun artık ya şerefli biçimde kazanılıyor bu paralar, kendinizi kandırmayın kazanılmıyor diye[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Türkiye'de bile 1milyon dolar kazanmak zor değil. Eğer kafanı çalıştırırsan. Çok örnek var Not: Kafa çalıştırmakdan dolandırıcılığı falan kastetmiyorum. Adam gibi yollar.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Bu yolları bilip bana söylemeyen adidir ha.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar