Venator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Shadow superdir, kesinlikle tavsiye ederim cidden tam aradıgın bi yer. Devamlı rock yayını yaparlar yemekleri iyidir gayet guzel bi yerdir cok da pahalı degildir. Cok kaliteli olmasa da underground disco/rock/metal calan garage vardır. Ben pek sevmiyorum mekanı, biraları cok kotu ve millet genelde kız arkadasıyla yiyismek icin geliyor boyle tipler karanlıkta devamlı. Ama canlı muzik var, disco ile rock konsepti hede hodo iste. Locus Solus var ayrıca, kızılayla tunalı arasında bddk'ın ordaki benzincinin hemen ustunde. Guzel bi mekandır, gormediysen orayı da tavsiye ederim. Manhattan var yine, orası da gayet guzel mekandır.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 cafe olarak tavsiye edebileceğim hacettepe üniv. konservatuar binasının karşısında "seyir" ve "tabu" cafeler yan yana hemen ikisi. hem ucuz hemde kaliteli. discobar olarakta bilkentte mayday ve koruda salata var. laylada var fakat pek tasvip etmiyorum ortam yeri olmuş orası.[signature][hline]Dadash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar