zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 neden ? hepsi eski topic kafam karıştı :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bugünkü olağan fake saldırısında hedef eski topiclerdi... Upladılar epey eski tarihli...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 nostalji yüzünden.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 22 Ağustos 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bu fake lerde Militan oldular iyicen :) ... Irakta Pkk burda :-P Fake var ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 22 Ağustos 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Off su fakelere karsı ne yapılabilir ya : / 1000 5000 msg fln olanların tavsiyelerinimi üye yapsalar herkez olmasa gmail gibi bişi olsa ne biliyim sallıyorum işte[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 onlar fakese bızde bugune bugun twyız elımızde sınırsız olanak var :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tavsiye edildi ve yablış olduğu fikrine varıldı ve bencede yanlış zaten :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ip ban gibisinden bişiy olmuyomu? (Olsa bile cafelere yazık.Cafeden bi dallama, dallamalık yaptı diye bütün cafe blocklanırmı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ip ban yapamıyodu galiba yapmıyolar daha doğrusu bi sebebi vardı karakedi yazmıştı[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kesildigine gore, banlandılar da, ip ban cozum değil cunku ip degiştirmek zor değil[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 üni. lerden girdikleri, cafelerden daldıkları için ip ban olanaksız. şey haha çok komikmiş bu fake saldırıları ya! terörizm gibi bişi edit: fakeizm[signature][hline]These open doors... [Bu mesaj Ferrero tarafından 22 Ağustos 2005 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yalnız fakelerde zekı baya hergun gelıstırıyorlar kendılerını..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yaa sinir oluyorum az once vizyon bolumunde cakir'la ilgili topici uplayna arkadasa kızdım ve yazdim bence yapim amcaı orda o ksinin post kasma istedigi oluyo biraz bazı konular var eskimeyen konular karakedi acmıs 3 sene once sanirim dun ggordum baslık:cok post:sıcak! bu konu her yeaz uplancak bir konu olup eskiymcek bir kponudur bunda sorun yok ama alaksız knouların uplanınca sinirleniyo insan biraz[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 birleşip yapiyorlar, istekleri falan var "dinlemezseniz eylemlerimiz surecek" diye tehtitleri var, gerildim burda akşamdan beri[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Eylemleri ve planları var arkadşlar patiye bomba sokucaklar :( .. Kesin bunların planları var .. Militan bunlar militan :-P[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bu konuyyu playanların hepsini bi anlda banlamak gereki bana soracak olursan ama hepsinin allah belasını versin[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Bunlar patiyi bolup ülkeyi ele geciricek..[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 siz dalga gecin ciddiye almayın, adamlar her saniye uplıyordu,cok korkunctu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ip ban var . hatta bi ara biri ban yediği için bütün bilkent bağlanamıyodu :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 fakeizm bir yaşam biçimi olup liderleri olan TURBOFURKAN'ın bir gün mesih olarak döneceğine inanırlar.. =) Bence TW'ler destekliyor fakeleri, sınırsız güç elde edip otorite kurmak için! Zaten ne diyor fakeler: Patiyi ele geçireceğiz! Ancak biz yanlış tarafa bakıyoruz. Önemli olan fakeler değil TW'ler! saçmalıyorum biraz..siz eğlenmenize bakın[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dedigim gibi, gayrimesru tohumlarin dramidir bu saldirilar. normal hayatiniza devam edin, paticik silahli kuvvetleri durumu kontrol altinda tutuyor.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Apache, 22 Ağustos 2005 22:47 tarihinde demiş ki: onlar fakese bızde bugune bugun twyız elımızde sınırsız olanak var :) kim tutar seni -weapons ready to launch -go go go -prepare to battle modu diyosun yani hll =)[signature][hline]Sıkma canını hayat hiçbir şeye üzülecek kadar uzun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: circirbocugu, 22 Ağustos 2005 22:52 tarihinde demiş ki: yalnız fakelerde zekı baya hergun gelıstırıyorlar kendılerını.. eh, onlar da taktik geliştiriyorlar kendilerine göre[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 22 Ağustos 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 kedi fake aydınlarla bulusacakmıs sanırım[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Patinin bölgelere ayrılması ve fakelere kendi oyun alanlarının verilmesi de gündemde...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar