horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 herkes pinhead diye diye kafam şişti. İzlemedim de hiçbirini. eee... var mı elinde olan bi yardımsever kardeş?..[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 bu topici ben açıcam kaç gündür zor tutuyordum kendimi 6 film var bende 5 i mevcut kalan 1 i sildim eheh istanbul dan isen yardımcı olabilirim[hline]they say... when you hunt the engineer- the engineer also hunts you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 istanbuldayım yardımcı olsana bana :D[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 lamn gecen ben de aradım da bulamadım bunları :) cok izleyesim gelmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 yaw beni de görün ben de isterem :([hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 herkesi açmaz bu filmler ama haberiniz olsun herkesin midesinin kaldırmayacağı bi örnek var aşağıda , vahşi bi resim rahatsız olabilecekler açmasın: http://www.drippingblood.com/images/170rip.jpg[hline]TheSilver, 01 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki: acımadıki :-P acımadıki (kafasına kask takar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 abi bu deil de asıl bi bebek olcaktı..elinde igneyle asılı.. onu hatırlıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 onun gerçekçiliği sıfır, oyuncak olduğu her halinden belli zaten bilerek öyle yapmışlar bariz bi biçimde millet tiksinmesin diye[hline]TheSilver, 01 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki: acımadıki :-P acımadıki (kafasına kask takar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 ben onu izlerken baya küçüktüm.. 12-13 yıl olmustur harelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 1988 olması lazım[hline]TheSilver, 01 July 2003 20:15 tarihinde demiş ki: acımadıki :-P acımadıki (kafasına kask takar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seraxis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 hellraiser mide bulandırıcı mı lol sizin sodomdan anatomy'den haberiniz yok galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Cümlesi bu Bahariyedeki "The End" denen mekanda bulunabilir nerde derseniz o zor biraz ben İzmirli bir İstanbulluyum.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 the end yanlıs hatrlmaıosam bahariye caddesinde alaca aykkabı magazasının yanından assagı inen yokustan inerken hemen 15 20 mt asagıda.. bahariyenin boga deilde öbür ucuna yakın.. umarım yardımcı olur..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: Seraxis, 09 July 2003 16:53 tarihinde demiş ki: hellraiser mide bulandırıcı mı lol sizin sodomdan anatomy'den haberiniz yok galiba ? asıl sana lol birşeyin bir başka şeyden daha mide bulandırıcı olması öbürünün mide bulandırıcılık seviyesini düşürmez. korku filmi pek izlememiş bir insan aniden insan derisinin yüzülmesi gibi birşeyi görürse gayet mide bulandırıcı bulur şu film bundan daha kanlı muhabbeti yok ortada , biraz anlayabiliteye sahip olalım[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 bütün hellraiser filmleri sharereactor a konmuş. bu yıl çıkacak 7. filmde lance henriksen (millenium - frank black), seneye çıkacak 8. filmde ise kari wuhrer (red alert 2 - tanya) oynayacak !![hline]Emaleth, 11 July 2003 15:44 tarihinde demiş ki: gerek var mı sizce harfleri böyle harcamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar