asas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Son gunlerde ıyıce dusunmeye basladım 16 yasındayım lıse 2 ye gecıcem..Guzel bır ortaokul karıyerını guzelce anadolu lısesıyle bagladık ne guzel dıyorduk..Orta 1 deyken ben normal bırısıydım yanı ne netten anlardım ne oyundan sadece arkadaslarım vardı benım ıcın telefonum bıle yok ama okula gıtmekten buyuk zevk alırdım..Arklarımı gormekten ders ıslemekten bıle..Sımdı baksanız ne kadar boş dersınız belkı..Dogru sınemaya yasıtlar cs ye gıderken o zamanlar ona bıle gıtmezdım..Ama hıc bı sorunum uzuntum yoktu...Kızlara ılgımde o zamanlar yoktu...Her nese o zamanlar zayıf tıfıl bıseydım..Sonrakı sene hersey cok degıstı once cok sıkı bı dersaneye yazdırıldım sonra dısarı bıle cıkamadım o sene ve 8. sınıfta...Genede uzgun degıldım..8 de hersey degıstı kızlara karsı ılgı duymaya basladım..Utangac bırı oldugumdan hıc soyleyemedım ..Sıkıntı mı da tv ızlıyerek bılgısayar oynarak yemek yıyerek attım..Anadolu lısesı sınavı bıttıkten sonra halıme baktım..Gozluk takıyordum sısmanlamıstım ve cok mutsuzdum...Hzlıga buyuk bır heyecanla gectım o sene gene kılo aldım 4 5 kılo aldım yıl ıcınde 2 cm cıvarıda boy uzadı ...Ilk defa bı kıza asık oldum oda arkımın askı cıktı..Soleyemedım..Zaten yakısıklıda sayılmam bakıcagını bana zannetmem..Sonrakı sene geldı lıse 1 kendımı metale verdım bırden ark grubum degıstı tarzım herseyım degıstı 1 senede 60 70 cıvarı metal grubu dınledım..Ben bıle kendıme ınanamadım ..Nasıl bu kadar deghıstım dıye ...Unuttum hzlıkta netle tanıstım ..Tanıstıgım gun hemen uo ya basladım hatta patıyede uye olmustum ama accnın sıfreyı unuttum..Sonra uo benı baya degıstırdı..Yanı cılız bı adamken sımdı 1.78 boyunda 83 kılo bı adama donustum..asosyallestım kımseyle konusmadım ve tabı kılo aldım goz numaram 2.5 oldu....Lıse 1 de bır kızı sevdım kızdanda umut aldım aslında tam acılıacaktım ertesı gun o gun ıste hastalandım gelemedım okula bı baktım sıra arkımla cıkıo meger amacı oymus..Gercekten onu 1 ay boyunca hergun dusundum..Sonunda cıldırıcaktım..Kendımı ıyıce nete verdım aptal aptal selerle ugrastım..Sonra tabı bıttı o benım ıcn..Baska bı kızdan hoslandım bı baqtım bnı takmıo bıle..Ne bı sapıklık yaptım hayatım ne bı cıvıklık yaptım genelde her zaman sakın ve ıyı huylu oldumm herkese karsı..Gercekten nefret ettıgım ınsanlara bıle bır kez olsun kotu laf soylemedım..Ama ıste bılmıyorum...Cok yakın dostlarım arkadaslarım var..Gercekten dostlarımın olması guzel ama sevgı yok ıste hayatım boyunca boylemı gıdıcek bılmem daha gencsın dıyıceksınız ama ıste boyle ..Arklarımla gıdıorum bı yere hepsının yanında kız yada hepsı msjlasıyor..Dun geldı 2 tane kız bana asılıo dedı..Tabı bı sey solemedım..Sadece ıcten ıce uzuldum...Uo yuda bıraktm son 2 aydır oynamıyorum..Yanı kendımı herseyden soyutladım..Bu aralar sadece muzık dınlıyorum gıtar kursuna gıdıyorum 2 aydır oyle vakıt gecırıyorum..Metal grubu kurma ısını bıle artık buyuk bır ıstekle ıstıyorum..Cok degıstım hem fızıksel hemde kafa acısından..Ama ıste sevmek sevılmek ıstıyorum..Insallah bır gun...:( Ps:Lutfen dalga gecmeyın..Sadece ıcımı dokmek ıstedım...Bunlara kımseye anlatamadım zaten ...Neyse artık uyuyorum cok uykum geldı ..Iyı geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1/5 inden sonrasını okumaya içim el vermedi. ya hep diyorum yine diycem. olm daha 16 yaşındasınız nedir bu bezgin bekir durumları manyakmısınız anlamıorum ben sizi ya. :hrr:[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. [Bu mesaj Lonely tarafından 14 Ağustos 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abi hıc bı ozellıgım yok kı sısman aptal gorunuslu bı seyım gorunusumden nefret edıyorum bazen resım cekerken karanlıkta bıle olmaya calısıyorum...Neyse artık cıkayım ıyı geceler tekrar herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ben yanlış okuom galiba. üstteki postta sen kendini beğenmediğini filan söylemedin dimi?[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bunların farkına varman kişiliğinin oturmaya başladığının bi göstergesi , ama kiloyu feci şekilde kafana takmışsın hırs yapmışsın. Madem bu kdr kafaya taktın hırs yaptın , bu hırsı kullan. sevmek sevilmek konusuna gelince , bekliceksin arkadaşım millet onyıllar bekliyo doğru kişi için , ama maksat gönül eğlendirmekse kendine güvenini geri kazan sonra biraz yol yordam öğren , o kdr zor bişi diil.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Doru ya doru yu konusuyorum..Gecıp burda yakısıklıyım vs uydurucak durumum yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ya şişmanım diosun, aptal görünüşlüyüm diosun, onu diosun bunu diosun. peki bu kötü yanlarını değiştirmek için tek bir şey yapıyormusun? Dünyada çirkin erkek yada kadın diye bişey yoktur! Kendine bakmayan erkek yada kadın vardır ![signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 YYeto msjnı sımdı okudum..GOnul eglendırmek nedır aptal aptal seyler ..Oyle bır seyı hıc dusunmedım..Sadece sevdıgımden karsılık almak ıstedım..Gonul eglendırmek nekı yanı ne ısıne yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Abı kendımı degıstırmek ıcın basket vs oynuorum ama ıste sıkınıtıdan butun gun evdeyım dayanamıyorum yıyıorum yapıcak hıc bır seyım yok..Gozlukdende kurtulmam mumkun degıl zaten....Nese ben uyuyorum artık yarın okurum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 benim gözlerim 4 numara miyoptu. Alerjim olduğu için ameliyat etmiolardı. Kafaya koydum tüm riski üstüme aldım ve ameliyatımı oldum. Basket oynayarak kendine bakmış olmazsın. Git body çalış, şişmansan rejim yap, saçını başını sakalını adam gibi bi kestir. ne biliyim kötü olan neyin varsa düzeltmeye çalış işte. bu tür yazılar okuyunca fena sinirleniyorum düşündüklerimi bile yazamaz hale geliorum... karakedi'nin dediğine uyup bu başlığı terkediorum..[signature][hline]with my mind on my money and my money on my mind Paranoyak olmam, izlenmediğim anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Başkalarının hayatının senin üzerinde baskı kurmasına izin vermen en büyük hata bir kere. Önce sen kendi hayatınla ilgilen, yoksa dünyada hayatı sana göre senden daha iyi olan herkesin hayatını düşünmekle yaşasan çıldırırdın. Herkes kendi hayatından sorumludur, iyi huylu olman güzel birşey en azından boşuna polemik çıkarma ya da kavga etme gibi huyların yokdur buda rahatsız edici insanlarla geçinebilmeni sağlar. Onun dışında senin nasıl bir ilişki istediğini düşünmen gerekir. Eğer senede bir-iki sevgili değiştiren biri olmak istiyorsan eminim başka birinden gerekli adresleri, metodları ve stratejileri alabilirsin. Yok diyorsan ki ben ciddi olma potansiyeli olan ilişkiler istiyorum ve bu potansiyelleri değerlendirmek istiyorum ozaman sabır gerekir, öyle sene başında 5 tane ciddi bir ilişki kurulacak kız bulamazsın elbet. Belki 3 senede bir tane bile bulamayabilirsin, o biraz şansa kalmış ama sanırım şimdi şimdi böyle bir ilişki yaşayabileceğin dönemlere girmektesin. Buarada dış görünüşün hakkındaki endişen yerinde bence çünkü birini sevebilmek için karakter, kadar görünşte önemlidir.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Ağustos 2005 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 gözlükle ne alakası var çözemedim? kızlar gözlük takana bakmıyormu yani heh[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: asas, 14 Ağustos 2005 21:30 tarihinde demiş ki: YYeto msjnı sımdı okudum..GOnul eglendırmek nedır aptal aptal seyler ..Oyle bır seyı hıc dusunmedım..Sadece sevdıgımden karsılık almak ıstedım..Gonul eglendırmek nekı yanı ne ısıne yarar.. abi her zaman istediklerin gerçek olmuyo ki , istediğin gönül eğlendirmek diil sevgine karşılık almak. ama işte aşk iki kişilik bişey iplerin hepsi snn elinde diil ki... reddedilmeninde verdiği gazla lonely'ninde dediği gibi git kendinde bazı değişiklikler yap, kendine bak biraz. en azından kafaya takmışsın o gaz ve hırsla kiloları vermeye çalış. ama dediğim gibi kabullenmeyi öğren[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Herseymi kız Sırf kız bulamıyorum die ezik büzük olunurmu arkadaşım.Millet ztn bu zaafını biliosa her gün olummm lam süper bir kızla çıkıyorum çok süper bir kız tam hayalimdeki gibi der böhühhü die ağlarsın kısacası sen kendine bak biraz bencil ol ama ölçüsünü kaçırma sen aslında armud piş ağzıma düş istiosun.Madem bu kadar kız arkadaş istiosun sosyal adam ol geveze ol utangaç olma ne istediğine karar ver.Kararlı ol pısırık olma utangaç olma madem bu kadar metalle ilgilineiosun bateri örenmeye çalış gitar örenmeye çalış gaz ol hobin olsun.Kısacası ne yap ne et dünyaya açıl[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 1.82 boyunda 93 kiloydum ve kız açısından benzer durumdaydım tip açısından da kendime hiç güvenmiyordum. 17 kilo verdim ve gerçekten şişmanlık tipi acayip bozuyor 17 kilo verdikten sonra gerçekten yakışıklı biri oldum ve müteakip bir kız arkadaşım oldu ve kızların hoşlandığı biri oldum. PM atarsan sana yaptığım rejimi ve spor programını yollarım. Çok sağlıklı kilo verdiğime inanıyorum ama tabii irade ister.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: paparnoz, 14 Ağustos 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Herseymi kız Sırf kız bulamıyorum die ezik büzük olunurmu arkadaşım. olunuyo arkadaşım malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 bence ilişkiler görünüşle başlar ama görünüşle devam etmez gözlük işini lensle çözebilirsin ama bana kalırsa gözlük özellikle erkeklere çok yakışan birşey ondan kurtulma kilo sorunun için abur cuburu azaltım fazla su içip spor yaparsan ((spor yapınca kendine güvenin artar)) bu sorunun da gider. ben 16 yaşıma geçince beni çok seven harika bi ilişkim vardı ((hala var bak 18 oluyorum)) ama benim sorunum da çok çok yakın bi gece onda bi gece bizde kaldığımız en iyi en yakın kızarkadaşımın birden nedensizce beni bırakıp gitmesiydi şimdi belki farkında değilsin ama dostum var diyorsun ben bunu demek için neler vermezdim.. görünüşmüş gözlükmüş kiloymuş o kadar o kadar önemsiz ki eğer gerçekten flört etme sorunların varsa internetten neden kızlarla tanışıp konuşmuyorsun utangaçlığını atarsın belki hadi ama daha 16 yaşındasın lise2ye geçmişsin oooh =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 abi bitek şunu sölim.. bana da BARİZ bi şekilde uzaktı sevgi.. şimdi hiç değil :) önemli olan sabırlı olmak ve beklerken.. o anın gelmesini hızlandırmak için gerekli olayları yapmak[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 @twıstedemo: Utangaclıgım kızlarla konusurken Hzlıkta baya vardı fakat lıse 1 de bırıne asık olunca bırden gectı yanı..Tabı cıkma anlamında ben gene utanırım ayrı:).. Bunun dısında ınsallah dıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Sen bı msnını ver banada resmın varsa gonder ona gore bı yorum yapıyım oke?Mutlaka cozum buluruz dene :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 4 5 resım var ole pek net goremeyebılırsın 2 zoom yapsan anlarsın sole pmden msnını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cs ıle ılgılı bır sey demedımkı zaten kızların dıkkatını cekmek ıcın oynuyorum demedım uo yu cs yı yapıcak ısım olmadıgından dolayı oynuyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Bu dedıklerını bı kısıye karsı yapmıstım..Gızemlı oldgunu dusunuyorum demıstı..Ne guzzel havalara gırmıstık kı 1 hafta sora ucmus kız...Neyse artık yenı bı yıl yenı bı sezon onumuzdekı maclara bakıcaz demekten baska care kalmıyor bana :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ee olm onundeki season lari mac olarak degerlendirirsen tabiki hepsi bitecektir.. sen onlara mac gozuyle bakmaktan vazgec hele bir..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 biz buna büyümek diyoruuz ve adım kadar emini ben burda sana roman yazsam bir tane sözcüğü bile anlamayacaksın. yaşayarak öğrenmek gerekiyor. amaaa ego 0lanmasına hiç gerek yok. "kendini sadece sen ezebilirsin" diye bir laf edilmişti bana. doğrudur. sen eğer "ühü ühü iğrenç bir insanım ben böhüeee" dersen öyle olursun öyle kalırsın. burda yapman gereken bi tarafını kaldırıp kendini geliştirmek. yukarıda o kadar tavsiye var uygulamaya başla işte.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar