zanmato Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Arkadaslar elimde ata yadigarı sayılacak kartlar var kendileri baya eski. Arkadasım bana oyunu ögretti ve bırakdı bende ustune dusmedim kartları elden cıkarmak istiyorum.. ilgilenen arkadaslar [email protected] mail adresim burdan ulasabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 msn adresini özelden atarsan iyi olur[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Bi kac ornek verirmisin ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaidin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Ben de ilgileniyorum. email adresim ve msn'im [email protected]. Burdan bana ulasabilirsin. Kartlarin listesi var mi?[signature][hline]Death is lighter than a feather, duty heavier than a mountain. Borderlander Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clasher Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2005 ewt ya bir kac tane ornek verirsen iyi olur ona gore karar verelım bizlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Arkada$lar bende de aranan cogu ye$il kart var eskilerden misal:Rancor,giant growth,albino troll,pouncing jaguar,priest of titania ve niceleri...[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zanmato Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 biraz fazla olduu icin örnek vermedim kısa zamanda bir kac örnek verecegim ama sunu belirteim kartları tek tek elden cıkarma gibi bise yapmam cunku ıspartada yasıorum bu msn adresim ilgilenler eklesin [email protected] [Bu mesaj zanmato tarafından 08 Ağustos 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 jasmin ne kadardan vercen necropontance yi ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar