misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bu filmlerin adını hatırlamıyorum ve tekrardan bulmayı çok istiyorum o yüzden bilenleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. not: filmin hem ingilizce hemde türkçe adını verirseniz sevinirim. Birincisi: Atmaca besleyen bir çocuğun hikayesi.bu çocuk fakir kesimden ve okulda ve çevresinde çok baskı görmekte.çocuğun hayatta tek sevdiği şey beslediği bir atmaca.hatta bir gün öğretmenine gösteriyordu falan atmacayı. sanırım ingilterede geçen bir filmdi. İkincisi:bunu baya eskiden izlemiştim, yanlış hatırlıyor olabilirm. Şeytanın sözcüsü (veya şeytanın ta kendisi gibi) bir yazar var. bu yazarın kitabını okuyan herkes delirmeye falan başlıyor şehirde.bunun farkında olanda sadece bir gazeteci.işte bu yazarın romanları film haline getiriliyor filmini izleyende deliriyor ve sonlara doğru şehrin büyük çoğunluğu çıldırmış oluyor (izlemek isteyen arakdaşlar için sonunu anlatmayacağım, ama etkileyici bir sonuvar:)) bu iki filmi bilen varmı arkadaşlar?[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 var mı bilen ? ben hatırlayamadım[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 2.si "in the mouth of madness" john carpenter'ın filmi, kitapları yazan adam da suther veya sutter cane... hehe uyanıverdim birden az önce, downloadları kontrol ederkene f5 yaptım bunu gördüm.. şanslısın çok. uykuya kaçar... bi bak imdb'den yamuluyo olabilirim uyku mahmurluğu üzerimde[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 22 Ağustos 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dasaa çok teşekkürler.imdb deb baktım ve doğru filmmiş.oh be sonunda buldum.tekrardan sağol.incilemek isteyen için: imdb sayfası [signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies [Bu mesaj misanthropehus tarafından 22 Ağustos 2005 04:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bu arada sorduğum diğer filmide biraz önce buldum.1969 ingiliz yapımı bir film olan Kes (türkçesi kerkenez) imdb sayfası için tıklayın ayrıca bu filmin klasiklerden biri olduğu söyleniyor.herkese öneririm They beat him. They deprived him. They ridiculed him. They broke his heart. But they couldn't break his spirit.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies [Bu mesaj misanthropehus tarafından 22 Ağustos 2005 04:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 2.film baya güzeldir özellikle sonu baya hosuma gitmisti artık boyle filmler yapmıyorlar...[signature][hline]-Silvar- *Pure Mage* -Yuotibol- *Pure Tamer* -Silenka- *Pure Murderer* ...........Saf olan kıymetlidir......... [Bu mesaj Azure_Knight tarafından 22 Ağustos 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bende bir tane sorayım: ama sonunu ve bir sahnesini hatırlıyorum kusura bakmayın. istemeyenler bakmasın sonunu yazacagım için... filmde 2 tane cocuk ve bir anne vardı. cocuklardan biri iyi bir cocuk, digeri psikopat manyagın tekiydi. hatta köprünün üstünden, alttaki yola bir manken atıyordu ve aşagıdaki yolda kaza oluyordu. filmin sonunda da 2 cocukta uçurumdan düşmek üzereyken annesi 2sini birden yakalıyordu fakat gücü yetmedigi için birini bırakmak zorunda kalıyordu. ve kötü cocugu bırakıyordu. bu filmin adı neydi hatırlayan varmı?[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 mix: the good son, iyi evlat diye çevirmişlerdi macaulay culkin ve elijah wood oynuyodu.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hehe elijah wood'u gördüğümde dumur olmuştum o filmde. :9 ben de bi film sorucam , gerçi çok az şey hatırlıyorum ama. bi çocuk bi de sevgilisi var.filmin başında çocuk beyzbol oynuyo arkadaşlarıyla bi takımda , kız da bunu izlemeye geliyo , çocuk işte kıza bakarken direğe toslayıp düşüyo filan.o günün akşamı eve dönüyolar ve çocuk ailesini katledilmiş buluyo. işte ondan sonra bi müfettişle beraber çalışmaya başlıyolar diyim...bi yaratık gibi bi şey bunlara musallat olan , bi bölümünde gece çok yüksek bi gökdelenden aşağı atıyolar yaratığı ama ölmüyo o şey.bu yaratık insanların kılığına girebiliyo ve onu engelleyen tek şey çocuğun annesinin kolyesi. filmin sonunda çocuk televizyonun ekranından içeri giriyo(saçma ama böyleydi galiba) sonra yaratık da peşinden geliyo ve çocuk o kolyeyi kameranın ucuna takıp tekrar geri dönüyodu , yaratık orda hapsoluyodu. bu filmin adı ne ? :/[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 @hymn: "ailen" :-p said: sir, 22 Ağustos 2005 17:12 tarihinde demiş ki: mix: the good son, iyi evlat diye çevirmişlerdi macaulay culkin ve elijah wood oynuyodu. teşekkürler:)[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. [Bu mesaj Mix tarafından 22 Ağustos 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar