Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sw 3 ten ilk resim

behran

Öne çıkan mesajlar

Yaaaaaa gelsin yaaa!!

Bu kadar bekledik anca 3. geldi daha 3 tane war ohooo heralde dede olurum sonuncuya kadar[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

episode 4,5 ve 6'yı yeniden çekmeyeceğini duyurmuştu lucas. karar değiştirmişse bilmiyorum.

4 ve 6, bilgisayar teknoljisinin nimetlerinin ayyuka çıkmamış olduğu bir dönemde yapılmış olmasına rağmen iyi filmler. ama episde 5'te yönetmen çok başarısız. sıkılmadan filmi sonuna kadar izleyebilmek için epeyce bir gayret göstermek gerekiyor.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat)
Sosyal ağlarda paylaş

evet sıkıcı oldular artık yani okadar teknodan sonra fakat lucasın yeniden çekiceğini zannetmiyorum adam ömrümün sonuna kadar filmmi çekicem yaşlandım artık falan demiş.(kırdım parayı gidiyorum elin manyakları için senaryo yazıp kafa patlatamam diye yorumluyorum :))

[Bu mesaj TheSilver tarafından 10 July 2003 14:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 10 July 2003 13:52 tarihinde demiş ki:
episode 4,5 ve 6'yı yeniden çekmeyeceğini duyurmuştu lucas. karar değiştirmişse bilmiyorum.

4 ve 6, bilgisayar teknoljisinin nimetlerinin ayyuka çıkmamış olduğu bir dönemde yapılmış olmasına rağmen iyi filmler. ama episde 5'te yönetmen çok başarısız. sıkılmadan filmi sonuna kadar izleyebilmek için epeyce bir gayret göstermek gerekiyor.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat)

tüm filmlerin yönetmenliğini lucas yapmadı mı?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki:
önemli olan boyu değil işlevi

Sosyal ağlarda paylaş

UrZa
DAOC Editör

10 July 2003 17:38
--------------------------------------------------------------------------------
4-5-6 da bida çekilmeyecek ama bazı yerler de efect eklenecekmiş.
trilogy gibi.

2006 da 6 film anlaşmalı sinemalarda arka arkaya yayınlanacak

Filmlerin efekt eklenmiş halleri zaten çıkmıştı. Sinemaya falan gelmişti hatta tekrar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...