Berk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 evet gene klasik bir dürümcü sonrası konusu. gerçi genelde bu konular bonepart'ın arkasından açılsa da - ki kendisini bugün aradım 3te klasik dürümcüye gidiyoruz bone istiraz istemem diye, yanlzı kendisi bodrumda.--yeni uyanmıştı ayıcık- bu sefer demın ın arkasından açıldı. Hem de kendisi kaşındı! aslında açmıycaktık Volfiyle ama istedi arkadaş. Şimdi ben volfiyi aradım hadi dürüme diye dershane çıkışı yolda arkeynie mesaj çektim o yazlığa gidiyomuş, volfi demın ı aradı adam 15 dakkaya inicem dedi ama inmedi. inmemekle kalmadı, biiz yukarı çağırdı.. Hadi inmedin yukarı da çıkardın, BARİ BORNOZLA AÇMA KAPIYI. Biz volfiyle donduk kaldık zaten, neyse sonra saving throw atınca paralyze effect2e girdik demonı zorla giydirdik ve dürümcüye yollandık. arkdaş yolda sürekli sızlandı mızıkladı.. Dürümü kırk saatteyiyemedi... Neymiş Deamon adam olsa; -> kapıyı BORNOZLA açmaz -> yolda sürekli sızlanmaz -> dürümü çabuk yer Tınnnn![hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 tuh kacirmisim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 söylemeyi unttum hızımızı alamayıp doginide kapısına dayandık ama gelmedi walla,[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 dua edin kadınla falan basmadınız :) (no offence)[hline]Just for NIL There's no love - like your love And no other - could give more love There's nowhere - unless you're there All the time - all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 askerlik tecil icin ogrenci belgesi almaliydim naapiim yalniz volfiede tesekkur o olmasa uyanamiodum walla hehe uyandirdi adam arayarak okul kapanmadan gidebildim hehe[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 walla ben açma dedim volfi ye hatta istiosan açarım ban komaz dedi ben de sakın açayın ... mi ... beni dedim.. ama berk walla sen g......l oldugun için..[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 demın hala anlayamadım dimi volfiyle aranızda bi fark var volfi g...l diyebilir tamam o bizim oınla doyanakdarın yapımından kalan bi esprimiz, ayrıca volfi dedi bana deamon kaşınıyo diye ben de kaşırız dedim anca vaktim oldu vlfi uyumuş sabah yazar o da, ee bizl dürüm yme kolay değil tabi =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bütün kullanıcıları ilgilendiren önemli bir konu arkadaşlar.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 deep night bu önemli bir konu mu dedim? herkes mutlaka okusun ilgi istiyorum mu dedim? Kalsik dürüm zirveleri sonrası açılan bir topictir, bonepart delikanlı olsaya ne çoabuk unuttunuz ki o 3 taneydi =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Delikanlı olsanız bizi de çağırırsınız hadi ordan.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 olmaz dürüm grubuna katılmak için ya üst düzey paticik yöneticisi ya da çok eksi ve karhramanlık yapmış bi üye olmak lasım.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 haha :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ezseydin? benim ruhum kahraman paticikli olmaz mı?[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 yok giriş kuralları katı, kahramanlık yapmış olması gerek =] şaka bi yana çok zıt çıktın ondn zıt çıktım sana yoksa bi kastım yok.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 hadi hadi yeme beni sen delikanlı olsan ankaraya geldiinde benle dürüm yemeye gelirdin[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 hadi baklaım burdan yak ben geç kaldım diye eşy yaptım sende zatne dün paintball oynadık kıçım arıyo başımda ağrıyo demedin mi[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ahahaha hadi bakalım dorudur demişimdirde sen gelmisin gel bi dürüm yiyelim dicen ben gelmicem ha olurmu öle şey sen çok kasmıyalım programı diyince bende öyle olsun dedim[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 walla öyle oldu bilet almaö işini anneye bırakırsan öyle oluyo =) çinli bi admaın yanında gitmiştim ankaraya =) sen gel istanbula bize haber verme senin kabahatin daha büyük[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 yolda "Kahramanim benim" diye size kosanlar yoksa dürüm bozar :P size ayvalik tostu verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ayvalik tostu nedir abi ben kendi evimde daha guzel tost yapiyorum walla :) tostunda yoresimi olur alican iki ekmek bi peynir bi sucuk alalal :P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 e berk ben geldiimde sen tatildeydin ayrıcana haber verdim geldim ben diye[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Ayvalik tostu bir efsane EagleEye anlatsin... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 gecicen abi sen ole efsaneleri benim tostum efsane :D[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Ohom, erken yatmistim kendimi alistirmak icin su okul denen merete, 15 dk sonra acmis hemen pis g...l berk :P Simdi adam ben dus alicam dedi aradik, tamam biz evin onunde bekleriz dedik. Evin onune gittik bi 10 dk oturduk berkle konusuyoz, camdan bunun kafasi cikti gelsenize iceri diye, cikalim dedik. Cikmaz olaydik adam bi acti bornozu hala ustunde, dedik yuh. Yani boole nacizane iki uye gelmis Patiicikten evine sen bornozla aciyosun. Neyse amfisiyle oynadim biraz :D BU kadarla kalsa iyi olacak, yolda surekli ben acim, ben yoruldum, daha kac dakika var, ben acim, ben yoruldum daha kac dakika var, ve kalan 4 kombinasyonu (toplam 6 = 3*2*1) surekli yaparak adami anca getirdik. Sonra aldi durumu, 5 dk da bir isirik aliyor (Not: 5 dk benim 2 durum yeme surem) Naapiyon, keyfini cikartiyom, ulan butun yol keyfmizin icine sctin simdi mi cikartacan! Bi de oole sansasyonel laflar etti ki, ne siz sorun, ne Berk soolesin (ben sorumluluk almicam o nefeslerin sese degismesi konusunda) Bu arada bizi cagirmadiniz bohuheeee diyenler, biz Berk ile okuldan yakin arkadasiz, adam canı sıkıldığı anda arar bulusuruz, Deamon u da aklima geldi bulusmuslugumuz vardir bi kac defa dogrudan cagirdim. Planli bulusma yapmiyoruz, yapsak da keyfimizi bozacak ogelerden kaciniyoruz. Demın Delikanlı olsa... -Bizi 10 dk bekletmezdi -Bornozla kapiyi acmazdi -Anfisi ile gitarini baglamaya yarayan jack li kabloyu hacilamama izin verirdi (ya altin rengi pirinc ti iste bohuhuhu) -Daha caddeye gelmeden ben acim yorgunum demezdi (bu adamin eviyle bizime vler ve durumcu arasinda bagdat caddesi var, bu sebepten ya bu gece gel ya da bu gece gel :P caddeyi gecmemiz gerekiyo. -Hadi ethem efendi de karsiya gecme olayinda benim tarafimi tuttu bi sure sonra ordan +1 :P BU kadar laf attik, sizi haftanin vasati seciyor, lutfen haftaya daha dikatli olun diyoruz demın bey... *!Arkaya bi pop muzigi koyar ve aptal bir mankenin konusmasini bekler*[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 abi yerin dibine girdim sanki g-string tanga ya da bikiniyle çıktım lan karşınıza gyaet mülayim bi giyim öğesi olan bornozla çıktım sonra telefonun çalamsı sonucu sadece pantalnla aranıza dalmak zorunda kaldım ama o da kayıtlara geçmemiş dmeke garipsememişiniz...erken adam göbeğinden utanır mı lan zaten *!gururla gösterir* zaten bone gelcek olsa bikini giyip gelicem :-) ayrıca berkciğim ellerinden öperim kızma anam .) artık dolma parmaklı aşçı başı senin adın ![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar