Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 böylenin tanımını yapamam.ama yani herkes gibi değilsin işte. ne biliyim çoğu insan gider kuzu kuzu askerliğini yapar gelir.ya anlatamıyorum.işte garip[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Ben hiç bir zaman kuzu kuzu postu teslim etmem kimseye :-) Adamlar istediklerini yapacak bende kuzu kuzu emredersiniz komtanım diyicem, yok öle yağma ;-) Birde bizim burası dediğim gibi sürgün yeri yane buradaki en normal adamlardan birisi ben kalıyorum. Neye göre normal, elime bıçak alıp kendimi doğramaya kalkmadım, astsubaya yumruk atmadım (sadece bağırdım :-D ), bir kez bile firar etmedim, koşup koşup "Şafak 20...." diye bağırıp kendimi yere atmadım, durduk yere kimseyi sırf canım sıkıldı diye dövmedim filan...[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 koşup koşup "Şafak 20...." diye bağırıp kendimi yere atmadım -------------------------------------------------------- ahahah süper ya bunu yapan varmı cidden ?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Delinin tekiydi ve bunu son 20 gün günde 5-10 kez yapıyordu. Bir keresinde koştu koştu kendini yere attı ayakları ve elleri havada çırpınırken devriye döndü, komutan bir baktı bu yerde çırpınıp bağırıyor bi fırça kaydı deliye :-D[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 fedaykin paticigin gururu valla :) bi ton askerlik anısı oldu herifte az da kaldı işallah devlet ırak a asker yollamaz sonra darbeci generalimiz gidip amerikan askeri vurur kriz yaşanır :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar