BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 hadi bakalım ç.eyrek finale şimdi :)[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 benim takımda bir hakan şükür vardı ki, o eski karşı karşıya günlerini aratmadı. gelen topların %20sini kaleciye %20sini dışarıya %20 sini direğe %20sini de taca attı. e haliyle ilk maçı selamon tee gerilerden gelip aldı tebrikler.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 şimdi puan durumu yazalım Diablo 2 maç 4 puan (avarajlar belli diil ) Duke 2 maç 2 puan Selamon 2 maç 1 puan aquilla no maç no puan :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 diablo iyi de duke seni yenmiş öyle bi durum var 2 galibiyet alan kazanmıyo. toplam gol sayısına bakıyoruz biraz[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 gol sayisina bakiosak baştan hesapliim o zaman[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 yada basşkası hesaplasın :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 istatiktiskitçiniz kenderleme sunar: 1- duke 2 maç 4 puan +2 averaj 2- diablo 2 maç 3 puan +1 averaj 3- selamon 2 maç 1 puan -3 averaj 4- aquilla 0-0-0[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 aquilla gelmicek herhalde bu gidiişle[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bizde de lvl sabo yok ya oynamayacaklarsa eğer elensinler..[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 peki abi cold zaten peradur var sizde eledim saboyu.. aquila da elenmiştir..[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 hadi abi durumlar ? kenderleme uyuyormusun :)[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 uyumuyorum da ortada skor yok ki puan cetveli yazalım bi B grubu kaldı şimdi onda da 1 maç yapılmış yazıldığı kadarıyla 1- Coldwind 1 maç/ 3 puan/ +4 averaj 2- Bonecrusher 1 maç/ 0 puan/ -4 averaj 3- Peradur 0-0-0 Bonecrusher - Peradur ve Peradur - Coldwind maçları oynanıcak oynandıysa da yazılsın skorlar da bi sonraki tura geçelim[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 aquilla elenmediyse maç yapalım hemen[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 arkadaslar neden ulasamıyoruz birbirimize? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Diablo 5-3 aquilla Diablo 5-1 aquilla 1- Diablo 3 maç 6 puan +8 averaj 2- duke 2 maç 3 puan +2 averaj 3- selamon 2 maç 1 puan -3 averaj 4- aquilla 1 maç 0 puan -6 avaraj[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun [Bu mesaj Diablo tarafından 22 August 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 abi bu iş böyle olmaz diyecez şu gün şu saat grubun tüm elemanları ogün toplanıp maçları yapacak bu her grup için bir gün belirlenerek sürecek soora final maçları filan da bu şekilde yapılacak. yoksa herkesin keyfi beklenirse zor işler bu işler. *! lafım kimseye değil aman alınma olmasın diye belirtir*[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 şu puanlamaları düzgün yapalım ama olmuyo böyle :) 1-Diablo 3 maç/6 puan/+7 averaj 2-Duke 2 maç/4 puan/+2 averaj 3-Selamon 2 maç/1 puan/-3 averaj 4-Aquila 1 maç/0 puan/-6 averaj[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 ehue senin ustte yaptıgın puanlamadan c/p yaptım biraz degiştirince karışmış iyice :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 1-Diablo 3 maç/6 puan/+7 averaj 2-Duke 2 maç/4 puan/+2 averaj 3-Aquila 2 maç/3 puan/-2 averaj 4-Selamon 3 maç/1 puan/-7 averaj[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 bizim takımdan uyanık biri varmı şu an benim maç yapmam gereken?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 oha elendim mi? ya yeni eve geldim dışardan be noluyo bi baktı melenmişim heuh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 aquila5-duke1 aquila3-duke5[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 1-Diablo 3 maç/6 puan/+7 averaj 2-Aquila 3 maç/6 puan/0 averaj 3-Duke 3 maç/4 puan/0 averaj 4-Selamon 3 maç/1 puan/-7 averaj diablo ve aquilayı kutluyorus[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 aquila bi maçtan nası 3 puan aldı?[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 puan sistemi 3 lü olacak.. Arkadaşlar her maçtan sonra yazmasanıza bok ettiniz işi ya.. karıştı herşey bir grubunun bütün maçları biter sonra puan durumu yazarsınız benim bile kafam karıştı illa ben mi uğraşacam her şeyle .. ![hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar