White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Sabah saat 6 da gittim önce salı günü isim yazdırdım bugünde 6 da gittim o yokuşta saat 12 ye kadar ayakta bekledim.. Vede adam vize vermedi!! Çıldıracam sinir küpü oldum[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bir arkadaşmın yarın saat 6'da uçağı var ve amerika vize vermedi. yaz okulu fln herşey ayarlı sadece vize yok[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Yaa bi kızın herşeyi ayarlanmış eksik dosya yok... İçeriden bi çıktı hüngür hüngür.. Kız italyan lisesi mezunu italyaya okumaya gidiyo okuldan davet bilem var.. Bugün gitmesi ve kayıt yaptırması gerekiyor tam olarak.. İtalya vize vermedi kıza.. Düşünün..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epitaph Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 bir konsolosluktan vize almadan once yapilacak en buyuk aptallik ucak bileti almaktir. bir de bu ozellikle belirtilirse, vize veren kisiyi cok gicik eder.[hline]darkness is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ben turla gidecektim italyaya vermişlerdi vize.. ama tam tur günü boyunca :) yani uçaği falan kaçirsam kaçak diye içeriye aticaklar :) ama o italya da üniversitede okuyacak kiza çok üzüldüm şimdi.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Uçak bileti vize için bir çok kolaylık sağlar çünkü gidiş-dönüş tarihlerin bellidir. Ama bir kaç gün sonraki gidişin için J9 vize almaya kalkarsın Uganda bile vermez. Bir aylık öğrenci vizelerine en geç 1-2 hafta önceden başvurmak gerekir. Yurt dışına bir aylık staj için öğrenci gönderen ve getiren bir organizasyonda çalışıyorum. Vizesini 3 gün kala almaya çalışan ve göçen çok insan gördüm.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Turkiye'de klasiktir i$i son ana birakmak...[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epitaph Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 en guzeli, olabilecek aksilikleri goz onune alip isi son ana birakmamaktir. zaman yeterli ise zaten eksik dokuman ivir zivir tamamlanabilir (eger refusal nedeni eksik dokuman ise tabii). okula gitmek bahanesini kullanarak ve bunun icin dandik okullardan herhangi bir akseptansla kapagi yabanci ulkelere atmak isteyen cok oldugundan, her okuldan alinan her akseptans da kabul edilmeyebilir. cunku bunlarin bazilari saka gibidir.[hline]darkness is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ben 27 temmuzda gidecem italyaya zaten uçak biletimde o zamanada ben pazar akşamı bodruma gidecektim bu durumda gidemiyorum çünkü pazartesi birdaha kuyruğa girecem.. (ama bu sefer çabuk sürecek)[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 amerikaya gidecek arkadasin vize yi bugune biraktiysa, yarinki ucagi icin, kusura bakmasin haketmis biraz, brbat bi olay biliyorum benim mesela dokumanlarim gelmedi, ama 3 hafta once aldim bielti ve vizeyi sali gunumu dokumanlari tamamlamakla ve babamin ofisinden faxlamakla gecirdim en az 10 defa aradim ofisi sgorta hakkinda sorular icin falan[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Geç akıl vermek gibi olacak ama en kıl Schengen (ya da bööle bişi) vizesi veren ülkelerden birisi İtalya. Geçen sene İtalya'ya gideceğimiz halde vizemizi İspanya'dan aldı aracı kuruluş. Bir de aracı kullanın, kendiniz uğraşmayın derim ben. 25 $ falan alıyorlar ama işi biliyorlar. Girerken adamlar bakmıyor bile neresi vermiş vizeyi diye. Bir kıllık olursa buradan İspanya'ya geçicem falan diyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 3 sene önceydi sanırım,Radiohead Atina konseri için biletleri netten aldım,otelde rezervasyon yaptırdım,herşeyi hazırladım,adamlara nedenlerimi falan da açıkladım ama dallama Yunan konsolosluğu vize vermedi.Bütün o hazırlıklar,rezervasyonlar falan içimde patladı,o zamanlar şaka gibi gelmişti...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: stirner, 28 June 2003 18:45 tarihinde demiş ki: 3 sene önceydi sanırım,Radiohead Atina konseri için biletleri netten aldım,otelde rezervasyon yaptırdım,herşeyi hazırladım,adamlara nedenlerimi falan da açıkladım ama dallama Yunan konsolosluğu vize vermedi.Bütün o hazırlıklar,rezervasyonlar falan içimde patladı,o zamanlar şaka gibi gelmişti...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... çok bok bi durum[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: Nukem_Verite, 27 June 2003 15:27 tarihinde demiş ki: son gün bile vize alınabilir torpille :)[hline]"Hepimiz Zenciyiz" You can find me in the club, bottle full of bub, look mami i got the Ex if you into taken drugs, im in there having sex i aint into maken love, so come give me a hug, if u in there gettin rubbed içeri kesinlikle bişi sokmuyolar :|[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 La bana bole bisi yapılsa yıkarım konsolosluk dinlemem :hrr:[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 polis de öle bi durumda seni dinlemeden içeri koyuyo zaten :-) lol[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 arkadaşımın arkadaşının (kız) konsolosla yemeğe çıkıp 1 günde vize almışlığı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: LvL_Sabo, 30 June 2003 14:31 tarihinde demiş ki: arkadaşımın arkadaşının (kız) konsolosla yemeğe çıkıp 1 günde vize almışlığı var :) Ona vizeyi Kotu yoldan almak denir. Hadi kız için kolay ole yemege cıkmak erkek ne ile alcak hep bole isler yurumeye devam ederse Ps : Sadece [i]Kınnnnn[i] [i]Kınnnnn[i][hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 simdi tirstim bea avusturalyaya okula kabul edildim dokumanlari bekliyorumki gidip vize aliym simdi yamuk cizerlerse oha kafayi yerim[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 erken başvurursan sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Almanya Konsolosluğu süründürüyor[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 ABD icin vize almak zaten bayagı zor, senin arkadas hangi akla hizmetle vize almadan bilet almıs; sasılacak sey dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Ben bu sabahta konsoloslukta idim ama gidecek olan birisinden ucak bileti ve otel rezervasyonu istediler(gene alamadım yarın gitcem)[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 said: MrMedia, 30 June 2003 15:51 tarihinde demiş ki: Almanya Konsolosluğu süründürüyor[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Alman konslugu ilk vize alisinda cok süründürür ama ilkini aldiktan sonra 2. ve 3. seferlerde rahatlikla vize veriyo, gerci ben ilk seferki vize mi 1 günde cikarmistim :) torpil sagolsun :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 benim ikinci schengen im :'([hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar