Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bir süreliğine elveda arkadaşlar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet 9-10 Haziran'da kesinleşicek muhtemelen..Ameliyat olucam.Fıtık ameliyatı. kasıklarımda fıtık varmış malesef ancak babam fıtık ameliyatının fazla uzun sürmediğini söledi ancak benimki biraz fazla büyüdü tahminen ağızdan narkoz vericekler..Ameliyatı Ankara'da gerçekleştirmeye karar verdik amcam doktor orada bize doktor ayarlıcak.. 1 ay a yakın ankarada kalıcağım.. zirve falan yaparsanız gelirim elbet.. neyse arkadaşlar kalın sağlıcaksa.. geri dönücem :)[hline]KinGpiN the striked sazan
Brother of Archie

[Bu mesaj theKingpin tarafından 08 June 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geçmis olsun kolay bi ameliyat sanirim umarim cabuk donersin :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-p
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun...[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
Fizban (9:08 PM) :
kıl olurum şirin diyenlere
  • Admin
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun usta[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun.

Rahat bi amelyat gerçekten. Benim 2 arkım oldu ikisi de çok iyi şuan. Çıkınca bi süre istirahat et fazla dolaşma bi de tabiki ağırlık kaldırmamaya özen göster.

Tekrar Geçmiş Ola.[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Mesaj tarihi:
acil sifalar dileriz kingpin kardeş.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

Popeye (07:50 PM) :
annem pazardan tahta sırt kaşıyıcısı almış bana super bişey, haşır huşur kaşıyorum ehe

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun !

iyileş gel de bi cs atalım bir iki el veririm iyileşmen şerefine :P[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
Mesaj tarihi:
gecmıs olsun kardes bır an once gel buraya sana bı patı sallıyam[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
said:
Justin, 09 June 2003 02:22 tarihinde demiş ki:
sen yokken prawler pin kodunu bulmaya çalışıcak :)
geçmiş olsun
[hline]cRn

[Bu mesaj Justin tarafından 09 June 2003 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]

-sağolun arkadaşlar duygulandırdınız beni.. :(
-justin o iğrenç muhabbet nereden çıktı ya zauha[hline]KinGpiN the striked sazan
Brother of Archie
  • Yeni Oluştur...