Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak bir süreliğine elveda arkadaşlar..

kingpin

Öne çıkan mesajlar

Evet 9-10 Haziran'da kesinleşicek muhtemelen..Ameliyat olucam.Fıtık ameliyatı. kasıklarımda fıtık varmış malesef ancak babam fıtık ameliyatının fazla uzun sürmediğini söledi ancak benimki biraz fazla büyüdü tahminen ağızdan narkoz vericekler..Ameliyatı Ankara'da gerçekleştirmeye karar verdik amcam doktor orada bize doktor ayarlıcak.. 1 ay a yakın ankarada kalıcağım.. zirve falan yaparsanız gelirim elbet.. neyse arkadaşlar kalın sağlıcaksa.. geri dönücem :)[hline]KinGpiN the striked sazan
Brother of Archie

[Bu mesaj theKingpin tarafından 08 June 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun.

Rahat bi amelyat gerçekten. Benim 2 arkım oldu ikisi de çok iyi şuan. Çıkınca bi süre istirahat et fazla dolaşma bi de tabiki ağırlık kaldırmamaya özen göster.

Tekrar Geçmiş Ola.[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun !

iyileş gel de bi cs atalım bir iki el veririm iyileşmen şerefine :P[hline]arcane, 07 June 2003 02:32 tarihinde bilin bakalım ne demiş. bilemezsiniz tabii. siz kimsiniz lan arcanenin ne dediğini bileceksiniz. adamın 10000 mesajı var. hangi biri nereden bileceksiniz.... bilemezsiniz tabii. he adam olun. :p:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Justin, 09 June 2003 02:22 tarihinde demiş ki:
sen yokken prawler pin kodunu bulmaya çalışıcak :)
geçmiş olsun
[hline]cRn

[Bu mesaj Justin tarafından 09 June 2003 02:23 tarihinde değiştirilmiştir]

-sağolun arkadaşlar duygulandırdınız beni.. :(
-justin o iğrenç muhabbet nereden çıktı ya zauha[hline]KinGpiN the striked sazan
Brother of Archie
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...