Faust Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 arkadaşlar. bu şarkının sözlerini Türkçeye çevirebilecek birisi var mı? Talk to me now I'm older Your friend told you 'cause I told her Friday nights have been lonely Change your plans and then phone me. We could go and get 40s Fuck goin' to that party Oh really, your folks are away now? Alright, let's go, you convinced me. 12:51 is the time my voice Found the words i sought... Is it this stage I want? The world is shutting out...for us. We were tense for sure, But we was confident... Kiss me now that I'm older I won't try to control you Friday nights have been lonely Take it slow but don't warn me We'd go out and get 40s Then we'd go to some party Teşekkürler. Oh really, your folks are away now? Alright I'm coming... I'll be right there.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuş benimle şimdi daha yaşlıyım Arkadaşın sana söyledi çünkü ona ben söyledim Cuma akşamları yalnızlaştı Planını değiştir ve beni ara Gidip 40lar alabiliriz O partiye gitmeyi sittiret Oh gerçekten, ailen evde değil mi Tamam, hadi gidelim, beni ikna ettin 12:51'dir sesimin, aradığım kelimeleri bulduğu zaman Bu istediğim sahne mi? Dünya kapanıyor, bizim için Kesinlikle gergindik Ama kendimize güveniyorduk Öp beni şimdi daha yaşlıyım Seni kontrol etmeye çalışmayacağım Cuma akşamları yalnızlaştı Ağırdan al ama beni uyarma Dışarı çıkıp 40lar alırdık Sonra da herhangi bir partiye giderdik Oh gerçekten, ailen evde değil mi Tamam geliyorum Hemen orada olacağım. [signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. [Bu mesaj sir tarafından 22 Ağustos 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çok teşekkürler. "Oh really, your folks are away now?" bu kısmı çok merak ediyordum =p. yani oradaki "folks" ile ailesini mi yoksa arkadaşlarınımı kastettiğini.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected]
sir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 anne babası işte evde yoklarmış, kız evde yalnız, çocuk da ortama akma zamanıdır diyo :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Strokes için ölebilirim galiba şimdi düşündüm de :) Bu kadar şirin olmamalı bir insanoğlu :Juliannnnnnn[signature][hline]potentially unsafe
Öne çıkan mesajlar