Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaynak Lazim.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeLamLar.
Bu oyun dunyada en cok oynanan oyun degilmi.Turkiyede her oyunun bir turkce kaynagı var bunun niye yok anlamadım.Tamam diyeceksinizki burasıda bir kaynak.Ama ben sorsam ingilizcem o kadar iyi değil , bu büyülerin ne iş yaradıklarını her class için ayrı ayrı yaz diyince kim yazabilir.Varmı acaba bilen boyle bir kaynak edinebileceğim bir site.Yoksa oyuna başlayıp ben yapacam boyle bir site.

Ya char ozelliklerini çözemiyorum.Oyunu daha almadım ama
%95 alacam.Şimdiden bazı şeyleri netleştirmek istiyorum.Nasıl bir char açmam gerekir neler yapmam gerekir diye.Ama kaynak çok yetersiz bu büyüklükte bir oyun için.Yokmu türkçe kaynak ?[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
Ya bölüm yetkilileri su sitedeki skilleri ve aciklamalari yazsa bütün classlar için.Ne güzel olur değilmi :D
Hatta onu tepede kitleseler.Bizim gibi nOOb playerlar için hoş olmazmı.Ve buna classların ne işe yaradıklarını.Mesela Mesmer ne işe yarar halen daha çözemedim.Smither yada.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

Mesaj tarihi:
Benim şimdiden dersanem başladı baya yoğun bir sene geçirek gibiyim.GW ye da fazla vakit ayıramıycam sanırım sadece foruma göz kulak olabilirim.Skill açıklamaları için şu an Türkçe hiç bir kaynak bulamazsın gibi geliyor.Anca msn/icq/in-game olarak sorman lazım birine.

Guild Wars, dünyanın en çok oynanan oynu??Hiç sanmıyorum.[signature][hline]By The Hammer of Moradin!
Mesaj tarihi:
Tek alan yetkilisi sen değilsindir herhalde.
Bilsem skill açıklamalarını ben tek tek yazardım üşenmeden.bi yetkili de gelir sticky lerdi.Opff.Bu oyun için verilen kaynak çok yetersiz.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

• Yeni Oluştur...