axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Eylülün ilk haftası arkadaşlarla bi tatile gitmeyi düşünüyoruz ama nereye gitsek daha karar veremedik. Aradığımız şöyle ucuz idare eder bi pansyon, güzel bi deniz ve çevresi-ortamı güzel olan bi il ilçe köy bucak vs. Böyle yerler biliyosanız çekinmeyin yazın. Avşa falan diye duymuş bizim bi arkadaş bide orası nasıl bir yerdir?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Datça!!! Ben de geleyim hatta özledim mekanımı *!Benim meskenim... Daatçadır Datçaaa, Daaatçadır Datçaaaa...*[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 21 August 2003 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Çanakkale/Ezine veya odunluk derim[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Akcay da guzeldir, hem ucuz. Ve istersen daha once sordugunda dedigim gibi cesme dede biyer ayarlayabilirim sana...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Ayvalık guzeldır hemde ucuzdur[hline]Hissedemiyorum... Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Güneylerde bi yere gidin ege yavaş yavaş soğumaya başlamıştır. Hatta ayvalık taraflarında su epey soğuk olur.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Ayvalık dicektimki söylemişler. *!Düşünür??*[hline]Gerçek çıplaktır, ama insanları heyecanlandırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Geçen hafta Ayvalıktan geldim... Gitmeyin deniz soğuk zaten hep soğuk olur denizin altında soğuk su kaynakları war... Güneye gidin derim rusların bol olduğu :) sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 akçay erdek alanya didim de bulursun ucuz yer diye düşündüm kendi kendime[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 dersaneye gidin :( *!kaderine ağlar* böhüüüüüü[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar