raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 mum_chamber tesekkurler, edit olsa bunu asıl yazıya ekleyecegım ama. sayın mod arkadaslara soruyorum varmı boyle bir imkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bu arada, kendi kullandıgım modları bıraraya getırdım.. bu adresten cekebilirsiniz: http://huslu.codecasters.web.tr/blog/?page_id=230 bu ss: Mods List: # CTMod # TitanPanel # Titan BGInfo # Titan Critline # Titan Quests # Titan Regen # Titan XPToLevel # Accountant # Atlas # AvaibleOnly # BGFlag # CastingBar # ClassViewer # CombatSentryGizmo # CooldownCount # CooldownCountCT # DamageMeters # Gatherer # Honor # Leeroy # MortalKombat # MovableBags # MyBank # RangeColor # SCT (Scrolling Combat Text) # SpellAlert # TipBuddy[signature][hline]Da SiteDa Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya abi nasıl oynuyyorsunuz öle yuh ben darlanırım orda ekran paso yazı filan ohanes :P[signature][hline]Kor`gall Ezik Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bak ne dicem.. kendi mesajını quote luyormuş gibi bb code ile birlikte ele geçir. sonra editlemek istediğin kısmı yazının içine ekleyip bana özel mesajdan gönder.. ilk mesajını yeni haliyle editlerim bende böylece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ok eno o sekilde yapacagım.. biraz uzerınde calısayımda yazının[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ben sunu sormak istiyorum herkeste combat log ayri durumda bunun faydası nedir acaba?[signature][hline]BattalGazi LvL 57 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Faydası falan yok, crit leri, yediklerini falan görüyorsun sanırım sadece.. :) Belki de vardır ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 faydası nıe olmasınki son crıt dot dmg, dusmanın kullandıgı buyuler (hernekadar spellalert gostersede) oldukca ısıme yarıyor..[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Fire/Frost Specle ilgili bisiler cızıktırdım: İlgilenenler http://forum.paticik.com//view.php?id=137940[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Battalgazi, 11 Temmuz 2005 10:15 tarihinde demiş ki: ben sunu sormak istiyorum herkeste combat log ayri durumda bunun faydası nedir acaba? Ayrıca level atlarken çok işe yarıyor. Mesela mağranın birinde mob öldürüyorsunuz, o sırada sizin verdiğiniz damage'lar dışında başka bir yazı geçiyor. Anlıyorsunuz ki başka biri var yakınlarda. Adamı görmeseniz de yazılardan yakında birinin olduğunu anlıyorsunuz. Bir de epey alışkanlık yapıyor. Ben 1 gün denemek için çıkardım. O günden beri kaldıramıyorum. 6-7 satırlık olsa bile yetiyor ama bana.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 50 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar