SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Raptor bakındın ama bir tane bile bulamdım +6 +7 lerin fiyatları ne kadar acaba bilen vamrı yada bana sata bilecek!!![signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 clikleyelim [spo1=Pazar Alani]Bak bakalim burda ne varmis ?[/spo][signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bak tepede pazar alani topigi var oraya gidip mesajini atsan ?[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCat4 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 pardon hepnizden özür dilerim hatta yaptım :([signature][hline]Aşık Olmaz Güzel Şey Ama Her Aşkın Sonunda Kalbim Ağrıyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 çok para[signature][hline]Shakkil / LvL 61 / Elemental Lord / BiatchKnightS / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: SoulCat4, 22 Ağustos 2005 04:38 tarihinde demiş ki: pardon hepnizden özür dilerim hatta yaptım :( önemli degil =) keske herkez senin gibi efendi olsa ....[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katsumoto Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben de şahsen +7 raptor var ama satmayı düşünmüyorum fiyatıda 900m civarlarında[signature][hline]LvL 56 PaPeR MaGeS=BeRaMuS Lvl 30 AsAsSiN=XeNoN,CyPeR Lvl 35 ArCh=BeRaMus !!!HER KES BİR GÜN 60 LVL OLACAK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dün xigenon da +6 yı 500m e sattım. elimde şuan +8 var istersen satarım 15gb[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 +8 si sat sen adama +8 silinince oda sana ne güzel laflar söyler:D[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EviLCrieS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 2 buçuk aydır silinmedi bundan sonra da silinmez! zaten mal benım alla alla adma bak resmen dupe diyo malıma. ha dur dur sen şu ben snakequeen keserken nova ile ks yapan noob mage değilmisin heh senden herşey beklenir..[signature][hline]HAYAT OFFLINE , KNIGHTONLINE [Bu mesaj EviLCrieS tarafından 22 Ağustos 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar